Kocham ją :D Świetnie gra i bosko wyglada. Mam teorię, że jest aniołem, który uciekł z nieba... Polecam Goood Luck Chuck z nią w jednej z głównych ról, masakryczna komedia
wcale nie jest ładna. przeciętniaczka. Piękna to może jest Angelina Jolie albo Naomi Campbell, ale na pewno nie ona. i z grą też wcale nie jest tak dobrze.
Moim zdaniem to Naomi wcale nie jest taka ladna nie wiem co ludzie w niej widzą.
Co innego Angelina Jolie i wlaśnie Jessica Alba.
Jolie, Campbell piękne ???
Cóż, to tylko dowodzi, że każdy ma swoje własne pojęcie atrakcyjności fizycznej.
Dlatego dla mnie A. Jolie, N. Campbell, C. Crowford, J. Lopez, J. Roberts, H. Berry, S. Johansson, Beyonce itd. itp. nie są atrakcyjne/piękne ( ich gra aktorska to oczywiście inna sprawa ).
Ale Jessica Alba jest wyjątkiem, tak jest piękna.
Oby jej uroda szła w parze z jej grą aktorską.
bardzo duzo ludzi porownuje Jessica Albe pod wzgledem urody i gry aktorskiej do Angeliny Jolie, co do pierwszego to nie mam zadnych wątpliwości ze Alba jest ladniejsza (taki mam gust) a co do gry aktorskiej Jolie, raz dostala oskara i sie wszyscy sie nia zachwycaja, spojrzcie na jej pozostale role, wcale nie sa takie ambitne, choc pare jej filmow zasluguje na uwage, Jolie jest tez 6 lat starsza od Alby, wiec Jessica ma jeszcze czas, aby dorownac jej w filmografii
PS: dawno mnie tu nie bylo:D
Każdy ma swój gust, ale Jolie słynie głównie z fajnych ust(sztuczne), fajnego spojrzenia(soczewki) i piersi nie dałbym głowy, że są prawdziwe.
Może i Alba nie jest w 100% naturalna, jednak ma swój urok, urok ten sprawia, że większość facetów chciałoby ją poznać, a pewnie i coś więcej;p
Za to Angie ma jak dla mnie trochę nierówno pod sufitem i nie chciałbym jej nigdy poznać, Naomi była ładna, ale przed tym jak zaczęła ćpać, a ćpać zaczęła już dosyć dawno temu;p
Ty chyba oczu zdrowych nie masz! Ona jest śliczna , ale Angelina też jest piękną kobietą. A Naomi może i jest ładna ale nie ładniejsza od jej odwiecznej rywalki którą jest Tyra Banks, o rozumie to ja już nie wspomnę.
widzialam jej udzial w Honey.
cudny.!!
mam nadzieje ze w przyszlosci obejrze cos z nia.
poza tym jest bardzo ladna.
Jessica Alba jest bardzo ładna, jej uroda jest niepowtarzalna... a co do Angeliny J. to uważam, ze jest piękna jak piękna Mary z domu starców..., ale wszystko kwestią gustu
a dla mnie to jak zagrała w Honey to masakra.
i wcale nie wydaje mi sie żeby był ładniejsza od jolie.
no ale cóż każdy ma swoje zdanie.
Jessica jest w 8 miesiącu ciąży, więc jakoś nie miałby na nią ochoty, a Angie też jest w ciąży, ale ona kompletnie mi się nie podoba, odrzuca mnie w niej zamiłowanie do tatuaży, czy ten ogromny smok na jej plecach, ma być niby sexy, albo wyrażać coś oryginalnego? Jak sobie wylukacie na kaprysach jak teraz wygląda Angie to zmienicie o niej zdanie, jej nogi są chudzsze niż u nie jednej anorektyczki.
siema ja tez jestem zdania ze jessica jet boska malo jest takich aktorek, ja powinni okreslic kolejnym cudem
I LOVE HER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Piękna jest nieziemsko, nie da się ukryć, ale akurat fotkę do portretu tutaj wybrali fatalną... :(
Aktorką natomiast może nie jest wybitną, ale słabą też nie. Z niezbyt wymagających ról, jakie grywa wywiązuje się bardzo dobrze, robi wrażenie naturalnej i sympatycznej. Liczę zresztą, że w przyszłości dostanie jakieś ciekawsze role i wtedy będzie można ją ocenić na poważnie.
Btw, Jessica jest jedną z bardzo niewielu kobiet, jakie widziałem, które z blond włosami nie wyglądają gorzej niż z czarnymi (Sin City!!!:D) - ot, takie spostrzeżenie:).
A ja myślałem że płeć męska jest ciud mądrzejsza od płci damskiej, ale niestety się myliłem,bo wydaje mi się że autor tego tematu ma z 15 lat.Dla mnie z urody jest ładna,kurde ludzie opamiętajcie się,nie nazwał bym jej znakomitą aktorką,wszędzie gra tak samo co potwierdzają na okrągło nominacje do złotych malin,z rok na rok z jej aktorstwem jest co raz gorzej,w żadnym filmie nie pokazała klasy.Co z tego że jest ładna jak gra do dupy,kiedyś myślałem jak inni ale z wiekiem zaczynam zmieniać zdania o 360 stopni o ludziach.
Piękna? Owszem,jak ktoś lubi takie słodkie, idealne,hollywoodzkie wyroby. Przecież Jassica jest BANALNIE idealna. Nie ma w niej nic oryginalnego. Podbała mi się w swoich naturalnych czarnychi kręconych włosach(w ANIOŁ CIEMNOŚCI)teraz określam ja mianem PLASTC-FANTASTIC. Co do jej gry aktorskiej to oceniam ją niżej miernej;/
Angelina Jolie jest piękna i przede wszystkim oryginalna w swej urodzie, ma charakter(Albie tego brakuje) i jest genialną aktorką!!!!
Są gusta i guściki. Dla mnie piękna jest Angie,Debra Messing albo Rachel MacAdams(zwłaszcza w pamiętniku)...a Alba;( Kiepściutko....