Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

Jak to mozliwe ze taka laleczka jest wyzej niz Sarah Michelle Gellar?!

Sachi

Normalne, to,że jest ładna to nie znaczy,ze ma być niżej...
jest lepsza i tyle...

Sachi

po prostu jest lepsza, a do tego jeszcze ładniejsza

użytkownik usunięty
Sachi

Odpowiedź jest prosta...ma więcej wielbicieli, a co za tym idzie musi być lepszą aktorką i na 1000% jest ładniejszą kpbietą.

a co ma powiedziec taki biedny Kilmer, ktory jest tak daleko za nia? "ehhh" tylko to mu pozostaje xD.
Dlatego nie ma co sie przejmowac tym rankingiem, poniewaz w zadnym wypadku nie jest to ranking najlepszych tylko najpopularniejszych... I tyle ;)

użytkownik usunięty
flexia

Bo Kilmer wygląda tak jak by chciał a nie mógł i tak samo gra w filmach.

Oczyyyyywiiiiiiscieeeee xD
Nie no, bardzo dobry zart xP.
Kilmer moze i do najprzystojniejszych facetow nie nalezy, ale bez przesady, nie straszny i mozna na niego z przyjemnoscia popatrzec. Dosc ciekawy typ urody facet posiada.
Ale mowiac, ze gra "jakby chcial a nie mogl" zdecydowanie przesadziles. Kilmer aktorem jest naprawde swietnym, kazda jego rola jest inna i rownie swietna. Czasami nie gra w najlepszych produkcjach, ale swoja role gra zawsze doskonale. O takich filmach jak "Tombstone", "The Doors", "Wonderland" albo chodzby "Gorączka" to nawet nie będę wspominac, bo są poprostu boskie.
Nie mam zamiaru bluzgać na Albę, co bardzo chętnie bym zrobiła, bo jej bardzo nie lubię. Nie będę tego jednak robić, nie widzę żadnego sensu. Swoją opinię o niej już chyba kiedyś wyraziłam.
I nawet jeśli ktoś byłby nawet nie wiem jak wielkim fanem Alby, powiedzenie że gra lepiej od Kilmera jest zwykłym kłamstwem, bo gra nie jest kwestia gustu...
Rozumiem, ze wolisz ogladac filmy z Alba, ale nie widze powodu zebys mial obrazac tak dobrego aktora jak Val ==.

użytkownik usunięty
flexia

Dlaczego się mnie uczepiłaś. Twój pierwszy post powinien być odpowiedzią na pytanie autorki Sary285, a nie na mój post. Ale rozumię jesteś "kolesiówą" Lolli(podpuściła Cię). Ta cała wasza paczka to jakieś "Tajne Stowarzyszenie Przeciwników Alby", nienawidzących jej do granic histerii. Jeśli jesteś tego samego typu osobą co Lollia to nie mamy o czym rozmawiać. Popraw mnie jeśli się mylę.

Ja sie ciebie uczepiłam? Nie przesadzaj... Poprostu obraziles mojego ulubionego aktora nieuzasadnionymi zarzutami, a ja zdecydowalam sie go bronic. Wiec nie przesadzaj...
A co do Lolli, to nie wiem co ty sobie wymysliles, nikt mnie do niczego nid podpuszczal O_o'. Ale jesli ty wszedzie widzisz teorie spisku to szczerze ci wspolczuje.

użytkownik usunięty
flexia

Jeśli chociaż w połowie wyglądasz tak jak Stacy Keibler i nie jest to teoria spiskowa to ja podejmuje rzucone rękawice. (w tym miejscu się śmieje...nie lubię tego waszego /hehe/ jakoś to dziwnie wygląda i brzmi).
No ale do sedna sprawy,-"Nie mam zamiaru bluzgać na Albę, co bardzo chętnie bym zrobiła, bo jej bardzo nie lubię"-"Swoją opinię o niej już chyba kiedyś wyraziłam."-znam Twoją opinię, czym jest wobec Twoich zarzutów moja wypowiedź na temat Kilmera?. Tak naprawdę to miałem na myśli jego wyraz twarzy...nie jest zbyt ciekawy pomijając jego typ urody. Mam podobny gdy siedzę na sedesie. Mam nadzieje że się uśmiechniesz a nie obrazisz. Cofam słowa że tak samo gra, klepnąłem tak bo temat był całkiem inny, a Ty wyskoczyłaś z tym Kilmerem jak Filip z...itd. - Jessica Alba...cud natury, z reguły kobietom się nie podoba i wcale się nie dziwię bo przemawia przez nie zazdrość. Pomijając jej grę aktorską /jest jeszcze młoda/to mówienie o niej że ma przeciętny typ urody to brak wyczucia i taktu (celowo pomijam brak gustu). Skarbie...(trochę się spoufalam /wybacz/)ale jeśli Ty naskakujesz na Jessicę, to musisz zrozumieć że nikt z jej fanów nie oszczędzi Twojego idola, a ja już napewno. Dobra kończę bo jest 3 nad ranem i wołają mnie koledzy spod monopolowego, zapieprzyłem staremu trochę pieniędzy jak spał, będzie za co wypić z moimi kumplami majlochami i wątpliwej reputacji koleżankami.

P.s. Jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości to zapraszam pod monopolowy, weź trochę kasy, bo nim się obudzisz my będziemy już spłukani.
pozdrawiam i życzę dobrego samopoczucia w dniu dzisiejszym bo mnie go napewno będzię później brakować.

Hahahaha jak tak czytam niektóre komenty JEST LEPSZĄ AKTORRKA NA 1000 % no nie wiem to że Jessica jest ładniejsza to już kwestia gustu !! Ale aktorką jest 100 % gorszą od Sary. Jej rola w "Into the Blue" i jest beznadziejna ;/ a w "Fantastycznej czwórce" bardzo przeciętna.

Sidewinder

Każdy ma swój gust,ale sorry bardzo Sara może gra w lepszych filmach?? Z pewością nie :/ Kilka rólek jakie zagrała....