Sorry, ale czemu ona wybiera takie głupie hollywoodzkie szmiry??
- ''Fantastyczna Czwórka 2''- znów będzie tylko ozdóbka i ZNÓW krytycy zmieszają ją i film z błotem.
- ''Eye'' - brak mi słów...Jeden ''The Ring'' i amerykanie jak rzep się przyczepili do bogu ducha winnych japońskich horrorów. Czemu Alba to sobie robi?
- ''Sonic'' - tym razem Jessica powróci z zaświatów. Czyli kolejne absurdy, aby nabić kasę.
- ''Good Luck Chuck'' - błaha komedia romatyczna jakich milion.
Z fimów w, których wystąpi wybija się jako tako:
- ''The Ten'', chociaż nie wiem co z tego wyjdzie...
- ''Sin city 2'', ale pamiętajmy jakie zazwyczaj są części drugie.
- ''Awake'', czyżby przebudzenie Alby? Może w tym pokaże, coś więcej?
Nie chcę Jessici obrażać, ale nie wierzę, że nie dostaję lepszych scenariuszy. Czyżby sama sobie gotowała los, który spotkał już dziesiątki gwiazdek sezonu? A może poprostu brak jej odwagi i woli postawić na komercyjne, a nie artystyczna sukcesy? Sama już nie wiem, ale sami musicie przyznać, że filmy w których wystąpi prezentują się dość blado i jest ich trochę za dużo...Nie lepiej postawić na jeden dobry niż sześć szmir? Lepiej odrzucać i grać mało, niż wybierać odpadki...Pozdrowienia.
Osobiście uważam,że te filmy będą dobre... Sin City, F4 dają tyle zysków... Bierze to co jej proponują, połowa z tych filmów ma byś w 2007 roku... Chce się pokazać w wielu filmach i rolach,co jest wielkim wyzwaniem dla aktorów... Po co ma się łapać jednego filmu... Na bardzo bardzo bardzo dobry film,jeszcze przyjdzie pora... Poza tym to nie są odpadki, gwiazdy pewnie zabijają się o takie role... np. Sin City... Sama Angelina tam zagra i inni,którzy już się pokazali w tym filmie...
Polecam, skomentowanie filmów,po ich obejrzeniu...
Awake i Good Luck Chuck... osobiście najbardziej czekam na te filmy, Jess pokaże się z innej strony...
The Eye..ciekawe jak to będzie wyglądało...