mam pytanko która pani waszym zdaniem jest ładniejsza?: Jessica Alba czy Scarlatt Johansson i drugie pytanie: która jest lepszą aktorką?
Co do pierwszego to wydaje mi się że Jessica, ale Scarlett jest jednak chyba lepszą aktorką. Czekam na wasze opinie.
Nie lubię takich porównań... Każda z dziewczyn ma inny typ urody :/ Jak je można porównywać. Każdy ma inny gust...
A co do gry aktorskiej to uważam,że można postawić znak =
Wiadomo,że fani Jess będą za nią i to samo ze Scarlet.
uwazam ze Scarlett jest lepsza aktorka. natomiast znak rownosci mozna postawic miedzy nimi ze wzgledu na urode. obydwie sa piekne. a poza tym kazdy ma inny gust i dlatego o gustach sie nie dyskutuje. pozdrawiam
obydwie bym dymał........................................................................... ................................................................................ .
Wsadź sobie palec w dupę i się dymaj.
To do Ciebie pasuje bo lubisz fantastykę i hororry. Życzę miłej zabawy i przyjemnych wrażeń.
Nie do Ciebie. Parę linijek wyżej został użyty zwrot "obydwie bym dymał". Nie lubię takich szczeniackich wypowiedzi, bo w tej zabawie nie o to przecież chodzi.
O.k'...przepraszam wszystkich których moja wypowiedź dotkneła (pomijam sprawców zamieszania). Pisałem pod wpływem impulsu, chwilowego uniesienia bez zastanowienia, ale mam już dość tego chamstwa, gówniarsywa i bezmyślności na forum internetu. Jeśli nikt nie będzie reagował na takie rzeczy to ta "zabawa" nie ma sensu.
ja tez tam wyzej napisalem cos z czego nie jestem dumny, i jak to napisales ziomal, ja tez to "Pisałem pod wpływem impulsu, chwilowego uniesienia bez zastanowienia..."
Dobra, rozumiemy się wszyscy, ja też czasami się wkurzam, jak na forum moich ulubionych gwiazd coś się nie tak dzieje :) Co było, to było.
Pozdro dla wszystkich
Ja wolę Scarlett, ma fajniejsze role w filmach i bardziej podoba mi się jak gra. Chociaż Jessica też bardzo fajnie gra, np. w Honey.Pozdrawiam
jeśli chodzi o urodę, obie przecietne
jeśli chodzi o talent, znacząco lepsza Johansson
jeśli chodzi o filmy, zdecydowanie Johansson
Gdyby wszystkie kobiety miały tak przeciętną urodę jak Alba i Johansson to Ziemia byłaby chyba rajem :D.
obie są bardzo ładne, ale Jessica jest chyba jednak ładniejsza, ale za to Scarlett ma na swoim koncie lepsze filmy niż Alba, co nie znaczy, że uważam Jessicę za złą aktorkę. Nie wystąpiła jeszcze w żadnym filmie, w którym mogłaby pokazać na co ją stać. Tak wieć Jessica jest ładniejsza, ale Scarlett uważam za lepszą aktorkę.