Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

Mój testament.

użytkownik usunięty

Pierwszy raz uczestniczyłem w takim forum, gdzie więcej jest zawiści niż zdrowego rozsądku. Ale do rzeczy. Jest to forum Jessicy Alby, jedyną osobą która próbowała porozmawiać na jej temat to Sky Angel, żaden z fanów Alby nie podiął z Nią tematu. Jakby nie było o czym porozmawiać, zagrała w paru filmach, a więc jest temat do rozmów, można pogadać nawet na temat jej prywatnego życia, ale nic z tego. Łączycie się dopiero w tedy gdy ktoś na nią naskakuje. Jest to wasze forum, fanów jej talentu i urody i to wy powinniście być głownymi uczestnikami rozmów na jej temat.

P.s. Wracam do polityki i sportu, w sporcie fan przeciwnej drużyny potrafi docenić klasę przeciwnika, tu natomiast jest na odwrót.
Od niedzieli Formuła 1, od 1 marca rusza liga żużlowa, będzie z kim pogadać. Zapraszam kibiców.

Wow jakie wyróżnienie thx hehe... Powiem Ci,że na tym forum nie ma tak mocnych i trwałych fanów... Osoby które ja znam i interesują się jej zyciem nie bawią się w pisanie na takich forach, bo uważają,że to strata czasu...:)z resztą spójrz na tematy po co się z kimś wykłocać? a jak masz odrębne forum to już jest oczywiste,że kto jej nie lubi to się nie zaloguje,bo po co... ;) pozdrawiam

użytkownik usunięty
Sky_Angel

-"a jak masz odrębne forum to już jest oczywiste,że kto jej nie lubi to się nie zaloguje,bo po co... ;)".
Czy ja Ciebie dobrze zrozumiałem iż uważasz że tak naprawedę to ja nie lubię Jessicy?.