Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

Gdzie najkorzystniej wyglądała,gdzie najlepiej zagrała i która postać była najfajniejsza moim zdaniem to:

1. W serialu Dark angel czarne włosy jej pasują szczególnie w drugim sezonie, rola najfajniejsza w jej karierze(dziewczyna która niby miała być mordercą a jednak posiada uczucia).

2.Honey fajny taniec postać dziewczyny z sąsiedztwa(taki aniołek w diabelskiej dzielnicy).

3.W Fantastycznej czwórce super bohaterka ratująca świat.

4. Sin city słodziutka striptizerka a poza tym fajną miała fryzurę.

5. Błekitna głębia dziewczyna z zasadami od kyórych nie chce odstąpić.

paula_angel_2

Jeszcze w Idle Hands zagrała słodką nastolatkę :P W stroju aniołka była po prostu boska Hehehe - ale nr 1 to dla mnie Dark Angel i Sin City

paula_angel_2

Moim zdaniem najlepiej zagrała w Dark Angel :) Ta rola była świetna. Poza tym Jess wygląda w tym serialu ślicznie. Również uważam,że Honey to lepsza z jej ról. W szczególności Jessica wykazała się talentem tanecznym :),a nie każdy potrafi tak dobrze tańczyć... Poza tym bohaterka Honey,jest delikatna,subtelna...cute :)

paula_angel_2

Hmm w każdym filmie świetnie zagrałą :) Ale najbardziej poodbał mi się w filmie Honey - gdzie rewelacyjnie tańczyła :D oraz w serialu Cień Anioła :))) Buziak:*

użytkownik usunięty
paula_angel_2

Ja stawiam na "Honey", na drugim miejscu "Błękitna głębia", następnie "Dark Angel", w tym filmie za dużo głupawych dziecięcych zwrotów, gdyby nie Jessica film niewart by był obejrzenia.

paula_angel_2

dla mnie jej najlepsza rola to zdecydownie max w "dark angel" uwielbiam ten serial!!!!!!

paula_angel_2

Zdecydowanie Dark Angel - Cień anioła. Świetny serial i bardzo fajna rola.

paula_angel_2

Jak dla mnie to na pierwszym miejscu Dark Angel (szczególnie 2 sezon) i Honey - najfajniejsze role jakie zagrała, później Into the Blue i Fantastic 4, a potem cała reszta :P
Pzdr