Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

Jessica Alba może i jest atrakcyjną kobietą, ale za to aktorka z niej bezbarwna i mierna. Stwierdzam to po kilku filmach, które miałam z nią możliwość obejrzeć. Jak widać uroda to nie wszystko w tej profesji...

lola_13

Zgadzam się. Jej kreacje aktorskie są bardzo do siebie podobne. Śliczna babeczka ale gra aktorska bez wyrazu, nie przykuwa grą a urodą.

lola_13

Zgadzam się z tym co piszesz w 100%. Alba jest beznadziejna aktorsko, ale jako śliczna kobieta jest bezlitośnie wykorzystywana przez przemysł filmowy za jej zgodą oczywiście ;-)

assless

Jakoś totalnie słabo nie gra, ale może dlatego, że nie miała okazji bo każdy oceniają tak: ładna to będzie ozdobą filmu.
A może po prostu dziewczyny są zazdrosne o ładniejszą kobietę od nich ;)

assless

A mógłbyś podać 1 konkretny dowód na to, że Alba jest beznadziejna aktorsko?

Hanni_2

A tak z innej beczki jak co dzień czytałem sobie newsy na Pardonie i zobaczyłem, że na tej samej stronce co Pardon jest również news o Albie. Kliknąłem, poczytałem komentarze i co raz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że duża część Polaków to debile. O czym był ten news? O tym, że Alba ćwiczy przez 5-6 godzin w tygodniu(3-3,5% całego tygodnia) O czym były komenty? O tym, że Alba jest wyrodną matką bo zamiast zajmować się dzieckiem, ona trenuje. Były też wypowiedzi ,,znafców'' którzy uważają, że im więcej matka je tym zdrowsze będzie dziecko. Blisko 30 lat stąpam po tej ziemii i ciągle nie doszedłem do tego, skąd tacy ludzie się biorą.
Było więcej w liceum i na studiach chlać, byłbym idiotą takim jak niektórzy na tym forum i nie musiał narzekać na naszych przygłupich rodaków.

lola_13

no muszę się niestety zgodzić... no ale nie jest jakaś beznadziejna czy coś, taka hmm, nawet nie średnia powiem szczerze. Zależy w jakiej roli ją obsadzić

samsi737

A jakieś konkrety na podtrzymanie tezy, że Alba jest mierna?

użytkownik usunięty
Hanni_2

Jedna z najlepszych aktorek młodego pokolenia. I to jest oczywiste jak 2+2 jest 4 ;)

użytkownik usunięty
lola_13

Nie jest bezbarwna i mierna moim zdaniem . Nie jest wybitna .Prezentuje przyzwoity poziom aktorstwa , jest słodka urocza i seksowna . Nieziemska uroda . A w jakich filmach zagrała fajnie ? : Cień Anioła , Sin City , Honey . Tych nowszych niestety nie oglądałem .

użytkownik usunięty

Star masz z rację z urody jest... niesamowita że zapiera dech w piersiach :)
W Sin City zagrała fenomenalnie :)

Z urody po prostu brakuje słów, kompletnie mój typ kobiety, rewelacja!!!
Jednak jako aktorka muszę przyznac mnie trochę denerwuje, jest jakaś taka sztuczna. Ogólnie rzecz biorąc:
Uroda: 100/10
Gra aktorska: 4/10

użytkownik usunięty
lola_13

Zgadzam sie z zalozycielka tego forum.Piekna to moze ona jest ale aktorka z niej kiepska....

lola_13

Ja osobiście ją lubię. Jest moją ulubioną aktorką (:
Ale każdy ma prawo do własnego zdania, i nie będę wyklinać na Ciebie...
{chodzi o autorkę tematu}

lola_13

Jessica Alba Jest bardzo dobrą aktorką. Może bez przecsady nie równa się jej z Angeliną Jolie czy Nicole Kidmane. W filmie fantastyczna czwórka zagrała beznadziejnie.
Zauważono ją dopiero w sin city (może nie ją a jej taniec w kowboykach)
Ale moim zdaniem w oku i w przebudzeniu zagrała fenomenalnie, jeśli ktoś się nie zgadza, trudno. A ja nie widziałam jeszcze żeby ktoś tak zagrał niewidomą albo wredną "sukę", a do tego trzeba mieć umiejętności i talent