Ale była elementem rażąco niezgodnym z komiksem - Nancy Callahan tańczyła przecież topless. (a podobno chodziło o to żeby film wiernie oddał komiks).
nie rozebrala sie bo szanuje samą siebie i za to ją podziwiam, nie musiala sie obnażac, aby zostac najseksowniejsza aktorką, ty napewno rozebralabys sie i pokazala "wszystko" jakbys miala mozliwosc zastapic Jess w Sin City,tylko ze w tedy to juzbym nie ogladal tego filmu
Ale dziewczyno przecież twój przypadek to czysty akt uprzedzenia do Jessicy Alby. A tekst, że miała tańczyć topless mam(y) czytać jako negatywna cecha?? Daj spokój bo pewne jest, że gdyby tańczyła bez stanika, to znalazły by się takie i dam sobie ręke uciąć, że wsród nich byłabyś ty, które by krytykowały ją w sposób "Pomachała cyckami na ekranie i facectą ślina leci, stała się wielką gwiazdą, a pozatym nic nie zrobiła. Żałosne" - nie zaprzeczaj(albo zaprzeczaj - ale i tak wiemy jak by było).
No tak, wyszłam na ring to dostałam w pysk.
Uwaga na temat wyglądu filmowej Nancy jest innego rodzaju ? po co wzięli do tej roli Albę, skoro nie zechciała tańczyć topless.
wzięli ją, dlatego że wiedzieli że poradzi sobie o wiele lepiej od innych aktorek, które mogłyby się rozebrać do tej roli i dlatego jeszcze, ze Jessica nawet w ubraniu wyglada o wiele bardziej seksownie
Sprecyzuj jakich aktorek. Ideą filmu było wierne oddanie obrazków z komiksu, a tu Nancy w staniku. Może i ładnie jej w nim było, wszystko z resztą mi jedno, milion innych zagrało by to tak samo, tyle że wierniej oryginałowi.
takie pytanie do ciebie, a ty byś się rozebrała? wybrali ją pewnie dlatego, że sie najlepiej nadawała do tej roli i tak jak pisalem, nawet w ubraniu wyglada o wiele seksowniej od innych aktorek,
piszesz, że ideą Sin City było wierne odwzorowanie komiksu, zadanie jest to raczej ciężkie do wykonania
ja bym tez chciał Ciebie zobaczyć bez stanika Aniu. Odważ się i wyślij mnie swoje zdjęcie i ja ocenię . Wydaje m isię, że możesz mieć stanik wielkości stanika mojej siostry taki raczej nieduzy!!
No tak, a wy chłopacy tylko o jednym. Gdyby jakakolwiek inna modelka pokazała się w tym Sin City bez stanika, o Albie pewnie byście szybko zapomnieli co?
Rapacini ? źle ci się wydaje mój ty drogi, bardzo źle!
nie wiem Aniu, ale nie chcem się juz z dziewczyna kłócić. Jakie masz rozmiary swoich c...szków?tylko na mnie nie krzycz, że jestem beszczelny, ja jestem ciekawy . A Jess tez ma nieduże cyc...ki i ładnie wyglonda przeciesz
Choćby mi groził zmasowany atak palestyńskich rakiet, z Albą na wygląd bym się nie zmieniała!
I pamiętaj, ciekawość to pierwszy stopień do piekła.
wiele dziewczyn by się zamieniło, skoro ty nie to ja naprawdę chce zobaczyc twoje zdjecie, mozesz wkleic tutaj link ze swoim zdjeciem, ale jesli sie nie odważysz to mozesz przysłac mi na maila mattwab@gmail.com
NAPRAWDĘ JESTEM CIEKAWY JAK WYGLADASZ (niczego złośliwie nie skomentuje)
bo ja miałem Cie tylko wypróbowac i teras widzę że Ty jestes uczciwa dziewczyna i nie jestes z tych , co by siem chwaliły albo chciały wysyłac swoje zdjencia innym żeby inni oglondali i mówili dobre rzeczy o Tobie. lubię takie dziewczyny jak Ty, Ty nie jestes łatwa i sądzę, ze jestes bardzo ładna i mondra. pozdrawiam Cie pomimo że mnie nie lubisz. Ja Cię chyba dodam do ulubionych bo juz nie mogem kłamac, że Cie nie lubię.
może zróbmy ankietę, która aktorka by zrobiła takie rzeczy jak Jess w tańcu? mi się wydaje, że Paris by ładnie tez zatańczyła bo ma ładne nogi i pupe tez ma ładną, tylko że ma ja mało wypientą. Ale może jej jeszcze się trochę wypnie w pzryszłości, ale i tak jest niezła z wyglondu
Mattwabie cześć , ale ja byłem pierwszy!!!!!!!ja chcę najpierw dostać zdjencie Ani, bo ja z nia nawiązałem rozmowe pierszy!!!!!nie obraś sie proszę bo ja Ciebie mam w ulubionych przeciesz. i możesz byc koło Ani jak ją dodam do ulubionych!!!!!!!!
nie obrażam się, w sumie to ja pierwszy nawiazalem rozmowę z Anią, ale to ty pierwszy napomnialeś o jej zdjęciu i dlatego ci ustąpię
cieszem się, bo rozwiązujemy problemy jak menżczyzni a nie kobiety. A jak Ania mi prześle zdjencie, to Ci wszytko opowiem
Dobra dzieciaki, powiem wam tylko że mam więcej lat niż wasza Jessica, jestem też wyższa i nie mam bynajmniej ochoty wyglądać jak ta aktorka. Zdjęć nikt też nie dostanie. Hahaha
Następna babcia z kompleksami. Masz rację nie dawaj tym dzieciakom swoich zdjęć, szkoda emerytury na fotografa.
O, pan ziomal! Czytałam sobie twoje komentarze na tym forum i nie wiem czemu tak naskakujesz na wszystkich którzy Alby nie lubią. Bronisz jej jakby była twoją najdroższą narzeczoną.
bo ziomal mówił, że Alba pasuje do ludzi z pod monopolowego, gdzie on jest elementem (sorry, Ziomal.pl ale tak właśnie mówiłeś).
Aha, robię ankietę, zaraz założę temat u siebie pod MOIM kontem komu się podoba jaki film, mnie na przykład Pluton, nie wiem jak wy, ale kocham widok wyciągającego się bagnetu w stronę żółtka.
A jednak wszyscy mnie czytają, coś czuje że po śmierci dostanę nagrodę Nobla w dziedzinie literatury. Już durga osoba zwraca się do mnie "p. Ziomal", dziękuje za wyrazy szacunku.
A teraz spadam bo muszę sobie zrobić transfuzję.
Aniu cześć!!! nie, nie wszyscy pijemy alkochole, ja nie piję, tylko czasami z poł kufla piwa, ale ogólnie nie piję. A myslę, że Jess tez nic nie pije, ona na taka nie wyglonda, a z picia dziewczyny wariuja i zaczynają gadac głupoty, dlatego picie się jej nie dotyczy. A Ty Aniu nie pijesz, prawda?
To forum Alby a nie alkoholu, ale co tam, temat można rozwinąć. Otóż powiem ci Rapacini, że nie stronię od alkoholu ? dobrego (!) jak jest okazja to z przyjaciółmi mogę wypić (z tymi co lubią i mogą) ale wierz mi nie spijam się na umór.
Mieszasz 100 gram glukozy z 100 gramami spirytusu 96% (może być denaturat ). Podajesz to sobie w formie kroplówki, chyba że masz końską strzykawkę. Strzykawkę odradzam ze względu na szybkie działanie...pompka może nie wytrzymać i na 1 listopada rodzina przyniesie chryzantemy. Korzyści ogromne : mniej tracisz szmalu na gorzałę, mniej spożywasz i na drugi dzień, zero kaca , wymiotów i nie zalatuje z pyska. Polecam...ja tak zaginam już 4 dzień. I kto mi teraz powie że piję lub nadużywam.
Anulka...serce Ty moje, nie wszyscy tak walą. Wielu próbowało ale odpadli po 2 dniach. Słabeusze, 3 liga, nie to co ja...ekstraklasa.
Jak to słowo miało brzmieć "shalom" czy "slalom".
@Ziomal ? jeśli mówisz na poważnie z tą kroplówką no to powodzenia, ale uważaj na siebie bo kiedyś organizm odmówi ci posłuszeństwa. I wierz mi, nie jest prawdą, że im więcej wypijesz tym Alba piękniejsza.
Ziomal nawet denaturat nie ma 96 procent (raptem 92). A to o czym opowiadasz mój kumpel pretestował. Powiedział, że jest super (jak on to powiedział - stary, normalnie obczaj, fazka :D) Ja tam wolę klasycznie, wódkę z kumplami, koniecznie Polska, jestem patriotą, czasem też może być FINLANDIA, chociaż nie jest już tak mocna jak nasz polski bimber albo spieryt :) Aha, wczoraj spróbowałem podpalić denaturat (zapaliłem zapałke w garażu, polałem denaturatem a tu BUUUM!! Jak się paliło, musiałem ścierke brać i gasić. Powiem ci jeszcze że paliłem benzynę. Ale z tym już to - SYTUACJE NIE ZDARZYŁY SIĘ NAPRAWDĘ, NIE PRÓBUJ ICH NAŚLADOWAĆ! Ahh te młodzieńcze czasy, nawet hh przez jakiś czas się słuchało. Kieszenie batonami się wypychało :) Wspomnienia. No i w związku z Albą to mam jej plakat w pokoju. Patrzę na nią kiedy jest mi źle, zawsze mówi tak do mnie - Nie smuć się stary pryku bo ci dyńka wybuchnie. Przynajmniej ja tak to odczuwam. A no i trochę dzisiaj piszę bez ładu i składu bo jestem po żubrowce. Beeek. Dobranoc.
Anula
A Ty co...Matka Teresa żeby przejmować się takim jak ja?. Dwa lata temu lekarze wycieli mi wątrobę i wsadzili gąbkę, wiesz...taką do kąpieli. Skarbie, po konsumpcji alkoholu wszystkie kobiety są dla mnie piękne, może być potwór byleby miał otwór. A wszystko po to, by zapomnieć o Albie.
Dobra kończę bo już 7 raz spadłem na mordę ze stołka.