Jest inteligentna, bardzo ładna(chodź to już zależy od gustu) i nie głupiutka jak bywa z panienkami z plastikowym biustem w Hollywood... Nie jest sztuczna...Nie miała żadnych operacji plastycznych:/,chociaż wiele osób jej to dopisuje....Jest naprawdę wspaniałą osobą....Zaczęła jako modelka tak jak prawie większość aktorek. Na swoim końcie, może i ma kilkanaście zagranych ról, ale tak naprawdę zaczęła być znana od Honey, a jeszcze bardziej od Sin City...Uważam, że głupotą jest wypisywać, że nie umie grać, warto poczekać na inne filmy z jej udziałem...W tym momencie głównie zaprezentowała się od strony tanecznej, aktorskiej również, ale raczej w mniejszym stopniu...Z resztą nikt nie zostaje nagle dobrym aktorem, liczy się praktyka.... Moim zdaniem Jessica idealnie pasuje do Hollywood... Ma prezencje...W niedługim czasie ukaże się bardzo dużo filmów z jej udziałem Awake,GLC,The Ten,Bill,The Eye,F4II,Sin City2 :) Pożyjemy zobaczymy jak Jessica zagra w tych filmach...:) Z tego co widać, ma w czym wybierać i dostaje dużo propozycji… Na ten moment jest bardzo znana na świecie(jest lubiana),nie wszystkim tak młodym aktorką to się udaje.... Ja mam nadzieję, że uda jej się bardziej zabłysną, jako dobra aktorka....3mam kciuki :)