Widać, że robi karierę tylko dlatego, że ma ładną buzię... W każdym filmie i każdej roli wypada tak samo. Nawet gdy gra czarny charakter...
Mi się bardzo podoba jak gra. Robi to świetnie. Pięknie wygląda. Lubie jej mimikę twarzy. Jest the best... Powinna grać tylko w więcej porządnych produkcjach.
fajna z niej dupa, ale nie to się ocenia na tym portalu, talentu aktorskiego brak. 3/10!
jeśli chodzi o wygląd 8/10
Otwieram dzisiaj wyborczą, patrze reklama jutrzejszej Gazety Telewizyjnej na okładce Alba i podpis kameleon nie musi się rozbierać. Mimo tego, że jak słusznie zauważyli(o dziwo) w wyborczej Alba jest kameleonem to i tak dopóki Alba będzie grała w filmach to i tak dzieci będą tutaj zaglądać i opisywac grę a aktorską jako ,,drewnianą'' i stwierdza, że w każdym filmie gra tak samo.
Mi się podoba jak gra i mam gdzieś opinie ludzi którzy na nią tak naskakują!!! Ładna buzia, zgrabna i wysoka i co??? Proszę nie osłabiajcje mnie!!! Ile jest tu takich aktorek? Sporo, a od Alby się odwalcie. Nie widzieliście za wiele filmów z nią i już mówicie... No ale każdy ma swoje zdanie. Ona sama mówi że ma dość propozycji zagrania w jakimś filmie ze względu na urodę i powiem jeszcze że prawie większość ukazuje ją brzydszą niż jest np. Oko...
Mój ulubiony serial z Albą to Cień Anioła ;)
hehe patrzysz tylko na urode ale mysle ze tu sie liczy TALENT AKTORSKI a nie ladna buzia i fajna dup..! takie moje zdanie. pozdro
Talent ma i to większy niż połowa tych "przypadkowych" lub "z powołania" aktorów i powiem ci że ona chciała zostać aktorką od małego i została, zapracowała na to iż teraz jest jedną z najpopularniejszych utalentowanych gwiazd show-biznesu. Wkurzają mnie tacy aktorzy którzy zagrali raptem w jednym filmie i masz jaka wielka gwiazda ;* Alba sobie na sukces zapracowała, pokonała chorobę to i zrobiła kariarę. Wy się utrzepiliście jej ładnej buzi, nie no łał ile jest takich gwiazd, ona ma talent i to moje zdanie!
Chciałem tak jak poprzednicy z Tobą dyskutować na temat gry Jessici, ale gdy zobaczyłem, że Pawłowi Małaszyńskiemu dałaś ocenę 10 a jednocześnie piszesz że Alba gra cały czas tak samo, to nie mamy o czym rozmawiać ^^
A moja opinia na temat Jessici wygląda następująco: chociaż nie uważam ja za wybitną aktorkę, to też nie twierdzę że nie ma talentu. Jej role w kilku filmach (a widziałem prawie wszystkie) naprawdę mi się podobały i nie mówię że zagrała jakoś rewelacyjnie, a po prostu dobrze. Szczególnie spodobała mi się jej gra w serialu "Dark Angel". I mógłbym jeszcze tylko zacytować słowa "paulprawda", bo największy problem leży właśnie nie w samej grze Jessici ale w filmach w których przychodzi jej grać.
,,Szczególnie spodobała mi się jej gra w serialu "Dark Angel".''
Dark Angel to koło 45 odcinków w sumie ponad 1500 minut, kto uważa, że Alba wszędzie gra tak samo i ciągle robi takie same minki polecam obejrzeć ten serial. Szkoda, że skończyli tylko 2 seriach.
Niestety dla mnie jako aktorka jest beznadziejna. Widziałam ją w wielu filmach i muszę przyznać , że nad jej "grą" mogą zachwycać się tylko nastolatki. Nie mam zamiaru wciągać się w głupią dyskusję o tym czy ma talent aktorski czy nie.
Nie zazdroszczę jej, otwarcie przyznaję, że jest ładna. Jest ładna i...... to jedyny jej atut. Dobra była tylko w "sin city". Z tego co widzę ma 6 nominacji do maliny :)
Oczywiście, że to słaba aktorka. Jest tylko ładna i tyle, ale uroda przeminie i nikt o takiej Jessice nie będzie pamiętał.
Kto będzie pamiętał :
-"Oczywiście, że to słaba aktorka. Jest tylko ładna i tyle, ale uroda przeminie i nikt o takiej Jessice nie będzie pamiętał".-
Każdy kto zabiera głos na jej temat, tu na tym forum, będzie o niej pamiętał.
Zobaczcie sami, to na forum Jessici jest najwięcej tematów i postów i to wy jej przeciwnicy robicie jej reklamę.
Co by nie powiedzieć jest w dziesiątce najlepiej zarabiających aktorek na świecie, może to nie najlepszy przykład, ale jednak o czymś świadczy.
Wasze argumenty (mówię o przeciwnikach)dobitnie wskazują o waszym braku znajomości tematu, no bo skoro jest tak popularna.........
to wasze wywody można o dupę roztrzaskać.
Przykro mi że oceniacie ludzi w taki sposób... heh i nie mam siły się już sprzeczać bo "niektórzy" robią na tym forum ze mnie idiotkę i odnoszą się do mnie jakbym była niedorozwinięta. Żal mi ich...
Mam podobne zdanie. Mimo, że w "Przebudzeniu" mi się podobała, to jednak jakiegoś szczególnego talentu aktorskiego w niej dopatrzyć się nie mogę. Dużo "gra" urodą, mniej mimiką (moim zdaniem w "Fantastycznej Czwórce" - też się dziwię, że to obejrzałam do końca - była wybitnie drętwa), ale w końcu i takie aktorki są potrzebne :P
Hollywood chyba też sobie jej za bardzo nie ceni, bo do ambitniejszych produkcji jej nie angażują...
AnnAntonina
Wg mnie w fantastycznej 4 wszyscy byli drętwi :)
Co do Jej gry, to niech jakiś przeciwnik poda mi jeden tytuł i jedno nazwisko, gdzie ktoś grał "genialnie", i tytuł gdzie Alba grała bardzo źle. Postaram się obejrzeć oba i wtedy powiem co twierdze. Bo jak na razie zdaje mi się, że Alba wcale nie odstaje od reszty aktorów.
Oczywiście pojawią się teraz osoby które będą mnie za tego posta gnębić, ale są gusta i guściki :) i tak naprawdę nigdy nie dojdziecie do porozumienia, bo nie znam i raczej nie poznam aktora którego będą kochać wszyscy :)
Ona jest przykładem hollywoodzkiej szybkiej kariery gdzie nie trzeba mieć talentu a ladna buzie i ciało , te filmy w których gra skupiają się bardziej na wyglądzie , problemy są błache tak aby odciągnąć uwage od braku talentu !!! ona nie wystąpi w żadnym porządnym filmie który będzie bardziej niezależny gdzie faktycznie potrzeba wielu umiejętności aktorskich będzie grała w horrorach , które nie są straszne albo w komediach romantycznych które nie są śmieszne !!!
Moim zdaniem Jessica wcale nie jest złą aktorką, gra fajnie ale wiadomo nigdy nie znajdzie sie aktorka która w 100% będzie grała świetnie.. nie ma takich, Jess jest śliczna i wiele osób może jej pozazdrościć urody. Zreślacie ją za to uważając, że jak ładna to gra do bani ;/ błąd.