Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

Jestem człowiekiem który zkochał się w filmie pare dobrych lat temu lecz
kiedy zobaczyłem foto temat o Brittany Murphy na onecie się bardzo mocno
zakochałem nie oniej bę de teraz pisał a o olsniewającej Jessice kiedy ją ujżałem na pierwszym zdjęciu jakie przez przypadek dostałem wiedzałem że to jest miłosc od pierwszego wejżenia od tego czasu zbieram wszystkie zdjęcia mam chyba ponad 7 tysięcy i mnustwo video to by było zwykłe zauroczenie gdyby to nie trwało od 5 lat jestem w tej chwili na studjach filmowych niedługo wyjeżdzam do Los Angeles będe tam dalej studjował mysile że to ma dwa dobre skutki bede miał większom szanse stac się sławnym reżyserem i będe bliżej Jess siesze się z tego powodu każdemu kto przeczytał ten tekst dziękuje i gratuluje .Gdy pisałem ten tekst trzęsły mi się ręce i bardzo szybko pisałem z tąd pewnie jest dużo błędów.

Brittany_Alba_Jones

Teraz ja ci cos powiem od serca. Zycze ci oczywiscie powodzenia na studiach, ale nie mysl ze szybko zostaniesz zauwazony w Hollywood. Wedlug moich zrodel, ten swiatek jest bezlitosny, wiec przetrwaja tylko nieliczni (tzn. cholernie mocno psychiczni). Tam byle zle dobrane slowo moze zniszczyc dotychczasowy wysilek, przez co wielu ludzi sie zalamuje, a tacy sa z gory na przegranej pozycji. Zycze ci rowniez abys spotkal kilka gwiazd Hollywood, niekoniecznie Jessice, bo ta teraz jest ciagle w rozjazdach. Z tego co wiem, to szykuje sie do promocji "Into The Blue". Potem bedzie krecic dwa nowe filmy od poczatku 2006 roku tzn. "Sin City 2" i "Awake". Bedzie przez to bardzo zalatana, ale na pewno znajdzie sie troche wolnego czasu, by zdobyc autograf od niej czy cos podobnego. Poza tym ja mieszkam w LA i jak ktos powiedzial wczesniej, przetrwa ten kto trzesie duzym SZMALEM! Tam normalnie zarabiajacy, maja przerabane zycie. Jesli ja wiec w ogole tam spotkasz to bedzie cud! bo mieszka ona w zamknietej dzielnicy tylko dla gwiazd filmowych. Tam oprocz aktorow nikt inny sie nie przedostanie :( Jedno gdzie na pewno ja osobiscie spotkam, to bedzie w czasie sylwestra na najlepszej imprezie roku!!!! Bedzie szampan i moja ukochana muza RAP!!! Jestem tak przekonany, bo juz zarezerwowalem bilety wstepu na ta mega wypasiona impre!! Jest cholernie droga, ale warto bo tam przynajmniej w tzw. "PRIVE" bedzie mozna sobie pogadac nie tylko z zaproszona Jessica, ale takze Lindsay Lohan i DJ Markiem Ronsonem, ktory bedzie odpowiedzialny za repertuar muzyki hip-hop!!! :) Tak wiec jeszcze raz zycze ci powodzenia, choc bedzie ci bardzo trudno spotkac ciagle zajeta Jess i jej amancika ktory lazi za nia jak wierny piesek na posylki (tak nazywa sie chyba pantoflarzy). Koncze, bo sie niezle rozpisalem. CIAO!

Brittany_Alba_Jones

dzieki z to że mi życzysz dobrze ja wiem że nie będzie łatwo żadnej gwiazidzie hoolwood chdzby madonna przyjechała do ameryki w wieku
20 lat i z 50 dolarami w kieszeni i została gwiazdą gigantycznego formatu
Martin Scorseze (chyba zle napisałem ale wiadomo o kogo biega)był bardzo biedny w swojm kraju i jeszcze biednieszy w USA Jessica Alba tez wywodzi się z biednej rodziny. Dzieki jeszcze raz i pozdrawiam.

Brittany_Alba_Jones

Gdy sie z nia spotkam, pozdrowie ja w twoim imieniu "ksywie" bo nie wiem jak masz na imie. Rowniez pozdrawiam :)

fucking_gangsta123

Ja równiesz jak ją spotkam powiem o tobie i o paru jeszcze miłosnikach jej na tej stronie.

Brittany_Alba_Jones

Lepiej nie wspominaj lasce, iz ktos sie w niej kocha, bo i po co to robic skoro ona juz ma amanta. Lepiej powiedz ze ma ona najwierniejszych fanow w Polsce. Ten tekst bedzie bardziej na miejscu. Po prostu wole osobiscie jej powiedziec co czuje przy lejacym sie szampanie. To bedzie ekstra moment. CASH DRZYJ!!! he he :) Nikt do tej pory nie wchodzil w droge pantoflarzowi. Teraz sytuacja sie odmieni, bo juz wszystko mam zaklepane :)

fucking_gangsta123

Kocham te twoje teksty o znienawidzonym przez ciebie CASHU! LECZ MY FANI ZAKOCHANI W NIEJ PO USZY NIGDY NIE BĘDZIEMY ZADOWOLENI Z JEJ
AMANTÓW PUKI SAMI SIĘ NIMI NIE STANIEMY:):)

Brittany_Alba_Jones

Wiem doskonale ze bedzie to trudne, ale na wszelakiego formatu imprach zazwyczaj mozna nawiazac blizsza znajomosc. To klucz do sukcesu. Ja mam taka cicha nadzieje, ze bede choc dobrym kumplem lub przyjacielem Jessici, ale nie mialbym nic przeciwko, gdybym tez zostal jej chlopakiem. Coz na razie to marzenia. Ale sa one po to by je spelniac. A co do Casha, to nic do niego nie mam, poza tym ze wkurza mnie, iz wszedzie lazi z Jessica. Rozumiem ze ja kocha, ale czy jej rowniez gotuje prasuje a nawet wyciera za nia tylek. To juz troche przesada, ale co ja tam wiem. Pozyjemy zobaczymy. Jak wczesniej wspomnialem, zdobede na 100 % blizsza forme kontaktu z nia, ale najbardziej zalezy mi na przepustce do "zakazanej" dzielnicy :) To moj cel!!!

fucking_gangsta123

P.S. I mam nadzieje ze Jess lub ktos z jej znajomych jak Lindsay czy DJ Ronson pomoga mi zdobyc wstep do tej obfitej gwiazdami dzielnicy. Tam jest moj "RAJ" he he :) A ty Cash idz lepiej do pracy, a nie zyjesz z pieniedzy Jessici. Tym samym sie glupol poniza, bo w ciagu ostatnich miesiecy widzialem ciagle go u boku Jess, nawet w Cannes, wiec gdy ja poznal postanowil olac prace i zyc pod pantoflem 24-latki. To cholernie wkurzajacy i zarazem zalosny fakt. JESSI, MUY TE AMO!!!!!!! ERES A LAS MIL MARAVILLAS LAS BELLAS!!!

fucking_gangsta123

NO TO TERAZ JUZ NIEWIEM CZY JESTES KOMPLETNYM WARIATEM CO ZROBISZ JAK NAWET WEJDZIESZ DO TEJ ZAMKNIETEJ DZIELNICY ZADWONISZ WYJDZIE JESSI POWIE "KIM JESTES?" A TY NA TO "KOCHAM CIĘ" WEZIMIE CIE ZA WARIATA I WEZWIE CASHA I BEDZIE PRZESRANE TRZEBA MIEC DUŻO SZCZEŚCIA I NAWIĄZAC Z NIĄ DIALOG W BARZE KLUBIE LUB NA PLANIE FILMU :):)

Brittany_Alba_Jones

Po pierwsze nie ma sensu podrywac jej w barze, jesli siedzi z "Gotowka" czyli Warrenem, bo wyjdzie sie na kompletnego durnia. To musi byc moment kiedy bedzie sama, choc marne sa szanse ze tak wlasnie bedzie, skoro jej amant chodzi z nia wszedzie. Po drugie nie jestem wariatem i umiem rozmawiac na ogol z niedostepnymi laskami. A to co powiedziales, czyli ona otworzy drzwi, a ja wypowiem te dwa slowa to kompletna bylaby kleska. Dlatego juz pisalem wczesniej, ale powtorze. Wybieram sie na impre roku, gdzie bedzie Jessica, Lindsay i moj takze dobry kumpel DJ Ronson tworzacy muze RAP :) Spedze wiec czas na wypasionej balandze, gdzie bede mogl na spokojnie pogadac sobie z Jess czy innymi zaproszonymi (slawnymi) goscmi. Troche jeszcze zostalo do tej imprezy ale juz zacieram rece he he :) I tam na 100 % nawiaze z nia milutki kontakt, choc raczej nie wyznam jej swoich uczuc, bo i po co jesli cie wiadomo ze odrzuci, bo jest zapatrzona jak w obrazek w tego swojego C. W.

fucking_gangsta123

P.S. Ale marzenia nic nie kosztuja. Moge byc jej dobrym przyjacielem to bedzie rowniez przyjemne :) Ale widac ze zwiazki w Hollywood nigdy nie trwaja wiecznie, wiec moge miec cicha nadzieje. Znam doskonale kryteria jakie musi spelniac facet, by sie podobac Jessice. Sama przyznala w wywiadzie dla amerykanskiego "Newsweek" jaki musi byc gosc, by "zawiesila" na nim wzrok. Wedlug tych slow na 90 % spelniam te "wymogi". Pozdrawiam i do kolejnego uslyszonka kolego!!

Johnny wraz z cala rodzinka :)

fucking_gangsta123

A mugł byś podac te wymogi jakie ona ma albo chociasz miejsce gdzie moge onich przeczytac he:) ! Ale fajnie wogule że masz takie możliwość " jeżeli muwisz prawde " Nie zmarnuj ich życie jest tylko jedno szczerz ci powiem gdybym miał takie możliwosc co ty to bym się nie zastanawiał podszedł bym do niej i powiedział co czuje i pocałował niezważając na konswekwencje.

Brittany_Alba_Jones

Dzieki za zrozumienie. Jestes w porzadku :) Co do impry do 100 % prawda. Co roku DJ Ronson zaprasza mnie na ta balange, a teraz nadarzyla sie okazja spotkania twarza w twarz z Jessi. Dlatego bardzo sie ciesze. Co do pocalunku to widac ze jestes osoba zdecydowana, nie patrzaca na przeszkody tak jak ja. SUPER!! Szanuje takich ludzi, wiec i od teraz rowniez ciebie zaliczam do grona ludzi ktorym okazuje szacunek :)

fucking_gangsta123

Jeszcze się pytałem gdzie moge znaleść informacje na tmat jaki jest jej ideał chłopaka? Możesz podac?

Brittany_Alba_Jones

Chyba powinnes sie domyslic. Obejrzyj sobie fotke Casha, plus trzeba byc soba. Z jej slow wywnioskowalem, ze opisuje wyglad chlopaka tak jak ten pajac Warren wyglada.
Pozdrawiam

Brittany_Alba_Jones

Brittany Alba-Jones aż boję się zapytać, ale kim jest Cash?

Sergi_van_Oli

CO ONA WIDZI W TYM *^%%#()(*&$$(**(? CASHU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZEŻ ON BRZYDKI LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Sergi_van_Oli

Masz racje, Cash to zwyczajny frajer! Nie wybacze mu nigdy cos czego sie ten dupek dopuscil. Nie bede sie rozpisywac bo i po co oczerniac mimo wszystko takiego pieprzonego szczesciarza. Ale moge juz teraz obwiescic otwarcie, ze Jessica nie pasuje do niego!!!!

fucking_gangsta123

Fucking Gangsta!

Masz absolutną rację co do Cashalota! To *&%**&^$% szczęściarz. Ja podobnie jak Brittany Alba-Murphy pocałowałbym ją nie zważając na okoliczności, tak samo jak Harry Potter pocałował w "Księciu Półkrwi" Ginny Weasley...

Sergi_van_Oli

Albo można też jakoś bohatersko, na przykład, jakby jej coś groziło to: Hop! By się ją uratowało (co prawda wylądowało by się w szpitalu ale warto) i by była wdzięczna na całe życie, że się uratowało jej życie!

Brittany_Alba_Jones

Nie ma szans chopie... ona jest MOJA!!! Już jutro kupuje składaka i srrrrru do mojej ukochanej, data ślubu już ustalona więc wybacz ale z czym do ludzi. A tak na poważnie... śmieszą mnie takie tematy... człowieku... jaka miłość od pierwszego wejżenia?? Gdzie ty ją widziałeś?? We flipperze?? Przecież ty jej nawet nie znasz... nie ukrywam że też mi się podoba ale wyłącznie z wyglądu!! Nic nie mówie ale może być zwykłą @#$%$&#*... pomyślałeś o tym?? Jak takim sposobem szukasz dziewczyny (nie patrząc zupełnie na charakter) to spokojnie wystarczą ci te zdjęcia... albo jakiś plakat (z otworem). Nie chce cie pozbawiać złudzeń ale zastanów się w jakim świecie żyjesz. Pozdrowienia dla innych ślepych fanów.

Brittany_Alba_Jones

...i jeszcze jedna uwaga... ja jej wymogi spełniam w 100 procentah !! Chwalić sie nie jeden potrafi... troche samokrytycyzmu panowie :/

użytkownik usunięty
shutter

BUA HA HA.. Wy najpierw otrzeźwiejcie a dopiero potem piszcie, ok? Trey, z tym 'otworem' to nieźle ująłeś xD

Macie racje nie znam jej charakteru ale to jest przeszkoda do pokonania:)
i pisałem ten tekst gdy byłem trzeziwy.