Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

Jedni mówią, że jest śliczna, inni, że nie umie grać i tak oto głównie wyglądają rozmowy na tym forum...
Nic nie wnoszą do życia i tylko zajmują miejsce na serwerze, który przez to wolniej chodzi... Ehhh...
Ciężko jest oceniać aktorkę na podstawie paru filmów, a uroda to kwestia gustu... Czy naprawdę trzeba się o to tak zajadle kłocić? Ehhh... Taką nienawiścią wszyscy do siebie pałają... <nagły atak swojego dawnego hippie'sowskiego ja>

Ja nie uważam jej za aktorkę, i nie rozumiem, dlaczego ktoś wystawia jej 10 za urodę... No, ale tego nie zmienię, każdy ma jakieś kryteria oceniania... Może niedługo mnie zaskoczy swoim nagłym objawieniem talentu, a może nie...

Co do urody... Hmmm... Jest ładna, ma sympatyczną buźkę, troche zbyt przesłodzona i cukierkowata, ale nie ma żadnych wad na tej twarzy, miłe dla oka klasyczne rysy... Nie uważam jej za piękność, ale brzydką też jej nazwać nie mogę ;-).

I trzeba tak pałać nienawiścią?

flexia

nie trzeba! Ale jak tu zaraz wbije Ziomal.pl to zacznie sie klotnia! On ma jakiegos fiola!

I ZGADZAM SIE Z TOBA! ZE WSZYSTKIM CO NAPISALAS !

użytkownik usunięty
flexia

Dzięki Flexia....wreszcie rozsądny głos na tym forum!!!!!.

Czy to tak ciężko zrozumieć, ze dla Ziomala jest to najlepsza aktorka na świecie, piękna i cudowna. Co "oni" chcą?, chcą bym przyznał że Jess jest wstrętna i nie umie grać, nigdy tego nie powiem, mało tego, "oni" czepiają się Jess by mnie wkurzyć, zdenerwować i pognębić. Te psychole nie zdają sobie sprawy, iż ja poprzez ich wypowiedzi wspaniale się bawię, rajcują mnie ich bezsensowne wypowiedzi, nie raz dałem tego przykład. Skoro zabrałaś głos to wiesz o czym mówię.

Dzięki Flexia....pozdrawiam.

Taaaa.... Bo cały problem polega na tym, że fanów nie przekona się do tego, że ich idol jest zuy, brzydki i beznadziejny. Nawet gdyby takowy był, to fani nigdy tego nie przynaja i taka jest naturalna kolej rzeczy.... A fani czasami są w stanie przegryźć tętnice, widząc osobą obrażającą ich idola...

Czasem trzeba spasować... Z obu stron ;-)

flexia

ale nikt mu nie narzuca swojego zdania! niech sobie ja lubi, ale jezeli ktosjej nei lubi to to nie jest powod do obrazania innych

flexia

To całkiem rozsądna wypowiedź Flexia, ale cóź... taka jest prawda. Lubię Jessicę, nie tylko za jej urodę, ale uważam, że ona dobrze gra, po prostu jeszce - moim zdaniem, chodź tak naprawdę nie oglądałam jeszce wszystkich jej filmow - nie dostała roli w której powali wszystkich na kolana. Ale jeszcze sie taki nie urodził, który by kazdemu dogodził. I właściwie co w tym złego, że czasem lubi się bardzo, ta czy inna aktorkę lub aktora??? wkurzają mnie czasami wpisy niektórych, którzy czasem zbyt dosadnie krytykują nie tylko taką "sympatie" do aktora, ale niekiedy nawet potrafią człowieka obrazić, i bynajmniej nie spasują. Na szczęście mało jest takich. I dobrze

użytkownik usunięty
flexia

Flexia....chyba trochę przecholowałaś i to na każdym froncie. Pochwal kobietę a dostanie ptasiego......daruję sobie dalszą wypowiedź bo Cię lubię. Z tą tętnicą to trochę przesadziłaś, co najwyżej mogę dać komuś kopsiora w tyłek. Widzę że dalej masz uraz o tego aktorzynę, dla Ciebie wspaniałego, dla mnie miernotę........jak go zwą.......Val......imię ma całkiem sexi...Val....Wal...tylko co?. Kilmera.

Szkoda ze twój drugi post jest taki a nie inny, spodziewałem się po Tobie czegoś lepszego, żal dupę ściska, kiedy sympatia "internetowa" potrafi tak dop.......

Ale mi tutaj nie chodziło o konkretną osobę, tylko ogólnie o fanów i to nawet nie koniecznie Jess. Dla każdego fana jego idol, bądź idolka jest osobą ważną i bliską. I nie miałam nic złego na myśli, wręcz przeciwnie, podziwiam takie oddanie swoim poglądom na temat publicznych osób. Bo najłatwiej jest krytykować kogoś, kto się nie obroni (bo najzwyczajniej o takim ataku nie wie). Wtedy mogą pomóc mu jedynie fani, którzy walczą o dobre imię ulubieńca.

Co do Kilmera... Valduś to jest mój bóg, sensei, pan, władca, idol, wzór itd. itp. Ale to całkiem inna historia i nie ma nic do rzeczy.

Pozdrawiam

użytkownik usunięty
flexia

Flexia..czy Ty uwazasz tak jak inni, że mam 13 lat, to spory błąd, myślisz że nie zrozumiałem Twojego drugiego postu, jest tak prosty i oczywisty, że nawet te barany przeciwnicy Jess połapali się o co chodzi, nawet wódka nie jest tak "be" jak to Ty napisałaś. Ale dziękuję Ci za jedno, chodzi o Waldusia...jesteś tak samo popieprzona lub normalna jak ja.....widać, że mnie rozumiesz. Kocham Jess i Ciebie też.

Pozdrawiam i całuję jeśli mogę, a chcę.

No bo właśnie spojrzałam na to troche z innej perspektywy. Kiedy ktoś mi próbuje wmówić że Kilmer jest grubym, starym, obleśnym dziadem który nie potrafi grać to aż krew się we mnie gotuje. I gdyby nawet nie wiem jak nieodpartymi argumentami dysponował ja zdania nie zmienię. I to samo tyczy się ciebie, tylko jeśli chodzi o Albę.
Z Jess jest tak - ludzie albo ją nienawidzą, albo ją kochają (a ja jestem jak zwykle wyjątkiem ^^ nie wadzi mi, ale też jej nie kocham ^^). Dlatego powstają takie nieprzyjemne sytuacje niestety.
Jesteśmy do siebie dużo bardziej podobni, niż mi się zdawało. Różnimy się tylko stylem, ale cel jest jeden i ten sam ^^ "zostawcie w spokoju moją miłość ==" przynajmniej z mojej strony ^^

Pozdrawiam ^^

użytkownik usunięty
flexia

Co do stylu to masz na myśli mój wulgarny język, czy jak inni to określają chamstwo i prostactwo?. Co do drugich określeń nie zgadzam się z nimi, ponieważ uawżam się za gościa inteligentnego i poważnego. A moje zachowanie wynika niejednokrotnie z debilnych postów innych użytkowników. Jak można napisać...to przykład z brzegu-"cudna buźka, sexi ciało"- i za chwilę dodać -"coś koślawego"-, przecież ci kretyni sami nie wiedzą co piszą. Wrócę do Vala....nic do gościa nie mam, co mam tłumaczyć..... Ty na Jess ja na Vala i chcę to zakończyć i przeprosić.
Kiedyś wniosłaś toast, był to toast z przekąsem teraz ja wnoszę toast za Twoje zdrowie.....dzięki Flexia jesteś super.

Pozdrawiam!!!.

wes odwal sie ty od mojego postu
a jak nie jestes 13 to musisz byc jakis uposledzony
tak tak jest ze jak ktos ma sliczna buzke i sexy cialo, ale jest koslawa... to ze nauczyla sie chorografi nie oznacza ze ma dobra koordynacje ruchow! mnie sie nie pdooba..a ty sie chuj znasz bo w tej kobiecie nie widzisz ani jednej wady. chlopie idealizujesz ja sobie jak 13 latek!
dla mnie to zdzira kryjaca sie pod slodka twarzyczka...
ogladnelam Blekitna glebie.. zeby sie upewnic co do swojego zdania.. i tak powiem /.. NIE PODOBA MI SIE JEJ GRA!! JEST ZA SZTUCZNA!

użytkownik usunięty
guga_buzka

Ciebie to rozebrać do naga maczugę w łapy wsadzić i wysłać do Azji. Małpa, tyle że wyprostowana (Pitekantrop), może znajdziesz tam tą Z350 inteligentną i piękną szympansice jest tam na wycieczce. Zaszyjcie się w jakiejś jaskini z dala od internetu. Tylko nie żyjcie w grzechu, nie kopulujcie się....,bo jeszcze jakby wasze małe pitekantropki dorwały się do kompa......boże strach pomyśleć.

I nie nazywaj Jess zdzirą...matole, jesteś jak menda skacząca z jajka na jajko, z jednego forum na drugie, co ci to daje?.
Żegnam cię panie "homo erectus".

guga_buzka

W wypowiedziach niektórych dziewczyn wyczuwam zazdrośc;p

alterego_3

a ja u niektorych facetow uposledzenie ..he?

użytkownik usunięty
guga_buzka

I jeszcze jedno barani łbie, choreografia to znajomość tańca, sam to prostaku napisałeś, to ni w ząb nie pojmuję dalszych twoich mądrości.......zła kordynacja ruchów. Zrozumiałeś swój błąd, czy jesteś tak głupi, że nie wiesz co piszesz. Posłuchaj głąbie, nim uzywaj słów do których nie masz 100% pewności. Powiem tak....jesteś imbecylem, skończonym idiotą, skończyłeś zawodówkę i to z pomocą mamuśki, która musiała krowę zaprowadzić do grona pedagogicznego, aby nie skierowali cię do wariatkowa.

heeheheheh nie to ty raczej sie zastanow co ty piszesz bo twoje wyzwiska nic nie oznaczaja.. maja mnie tylko obrazic.. ale wystarczy wlaczyc bluzgacza mi ma sie gorsze wiec twoje sa ze tak powiem tanie! Ja jestem przekonan aco do swojego zdania.. a ty daruj sobie te wyzwiska i ciagle bronienie jej bo i tak jest zdzira! wedlug mnie!

hehehe i smieszne jest to ze tak latwo cie rozloscic ehh panuj nad soba

bueh.. a choreografi nauczyc sie mozne najgorsza łema ... wiec jest pewna roznica miedzy tym co naprawde umie tanczyc a tym co tylko powtarza kroki.. z reszta co ty otym wiesz..
a to ze skacze z forum na forum.. heheh owszem :D faza jest .. bo na temat paru pan mam swoje zdanie i pisze pisze pisze je.. a ze komus to nie pasuje to chuj mnie to obchodzi :D

użytkownik usunięty
guga_buzka

Nie pomyliłem się, jesteś małpą z okresu plejstocenu o powiększonej czaszce i tylko to cię wyróżnia, ale w tej czaszce jest wielkie "G". Ty mnie nie złościsz jesteś za głupi, drażnią mnie ludzie inteligentni którm czasem trafiają się jakieś gafy, ale ty do nich nie należysz. Mam cię już dość wolę towarzystwo swoich zapitych kolegów niż takich pacanów jak ty, poza tym jest już po szóstej, a ja jeszcze trzeźwy.

Tak z ciekawości.....co oznaczają te słowa -"najgorsza łema"-.

ale palant.. wez co ty dupczysz werguierbhyrkhjfn rgn

użytkownik usunięty
guga_buzka

Powtarzam....co znaczy "najgorsza łema", zainteresuje to także innych użytkowników.....proszę półinteligencie, wytłumacz bo jest to chyba gwarowe powiedzenie.

guga_buzka

a ci wszyscy zawodowi tancerze ktorzy wystepuja na roznych zawodach, oni wszyscy poruszaja sie wedlug okreslonych (wyuczonych) ruchów

oni tez nie potrafia tanczyc?

mattwab

Niektórzy poprostu nie mają talentu. Ona akurat tańczyć umie, ruchy ma naprawdę bardzo dobre i nie sądze żeby każdy mógł się tego nauczyć. Za duże uproszczenie.

użytkownik usunięty
alterego_3

Jest Latynoską, a Latynosi wspaniale tańczą. Oni tego nie upraszczają...oni Jess nienawidzą tylko za to, że jest naturalna, piękna i wspaniała. W filmie "honey"....spójrzcie sami, wydaje mi się, że film by nakręcony pod nią. Matka europejka, ojciec z wyraźnymi rysami meksykanina, pies......który często potem widnieje na jej fotografiach. Oraz slumsy, może nie wychowała się w nędzy, ale nie było jej rodzinie łatwo.