Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

Za te jej fatalną grę aktorską w "Oku", czy w "Przebudzeniu" wyrobilem opinie dotyczaca jej gry aktorskiej - Ż.E.N.A.D.A

Bobey

Lepiej uważaj założycielu tego tematu bo zaraz napadnie cię 2 pedałów i zaczną krytykować twój post i zaczną wytykać i pisać że nie masz racji co do tej aktorki.

Bobey

takie jest twoje zdanie, inne osoby mogą mieć inne, pierwszy z wymienionych przez Ciebie filmów mi się nie specjalnie spodobał, ale drugi był spoko, nie rozumiem czemu na nią tak naskakujesz, prawdopodobnie dlatego, że jest bardzo ładna, jakby jej uroda była trochę mniej pociągająca, była by przeciętnego wyglądu to w tym, ani innym jej topicku nie znalazły by się aż tyle wrogich komentarzy

podsumowując: to nie jej wina że urodziła się taka piękna:P miała możliwość wykorzystać swoją urodę i to zrobiła, pomogła jej w pracy, poszczęściło się jej i tyle, a dla przypomnienia zazdrość to jeden z 7 grzechów głównych:P

dawno się tutaj nie wypowiadałem:)

mattwab

No właśnie bardzo mnie śmieszą komentarze osób krytykujących Albę, że przecież każdy może mieć własne zdanie i nie każdemu musi się Alba podobać, a jak znowu zaczynają pisać fani Alby to zaraz dowiadują się że są pedałami burakami itp. Czyli krytycy uważają, że mają prawo krytykować Albę, ale fani Alby nie mają prawa się odzywać. A pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno temu Paige chciała prowadzić merytoryczną dyskusję.

Hanni_2

Hanni jak napisałeś tego posta zacząłem breachtać z ciebie jeszcze bardziej niż przeddtem.Ty i Farmer.pl sami zaczynacie się kłócić z osobami które nie lubią alby więc co piszesz za głupoty,wy sami zaczynacie niestety ten bajzel.Więc jak każdy może mieć swoje zdanie więc po co krytykujecie z Farmerem inne osoby które nie lubią Alby,chcecie tutaj pokazać swoją mądrość że inni nie mają racji ? śmiech na sali.

Zal.pl

PATOLOGIA458

Niestety mam racje nazywając was burakami bo takimi właśnie jesteście z Farmerami i innymi.

PATOLOGIA458

Każdy może mieć własne zdanie i twierdzić np. że ziemia jest kwadratowa, że jego pies umie fruwać czy że Alba jest kiepską aktorką, a my z Farmerem jesteśmy tutaj po to, żeby po pierwsze wyśmiać takie osoby , a po drugie spróbować naprowadzić niektóre osoby na właściwą drogę. Z niektórymi to się udaje, z niektórymi nie. No, ale cóż nie każdy na filmwebie jest osobą inteligentną. Też się sobie zaczynam coraz bardziej dziwić, że chce mi się odpowiadać na posty, takich osób jak Ty, które nawet nie umieją poprawnie pisać w języku polskim, a interpunkcja to dla nich jakaś jedna wielka abstrakcja.

Hanni_2

No właśnie ty już sam siebie nie rozumiesz z tego tak wynika.Jak każdy ma swoje zdanie to pozwól je zostawić jak jest i nie komentować go że Alba jest inna i umie grać że krytycy ją wychwalają co jeszcze bardziej mnie śmieszy.Nikogo tu jeszcze nie naprowadziłeś tym pisaniem na swoją stronę więc,i nie myśl że ci się to uda.

PATOLOGIA458

he he he No to skoro każdy w/g Ciebie ma prawo do własnej opinii i nie powinienem komentować wypowiedzi przeciwników Alby to dlaczego Ty komentujesz każdą moją wypowiedź? Gdybym próbował Cię skompromitować to jestem pewien, że nie poszłoby mi to nawet w 1% tak dobrze jak Tobie idzie kompromitowanie siebie.

Hanni_2

Co ty wypisujesz za głupoty,to ty pierwszy komentowałeś moją wypowiedź ale nie tylko moją,bo każdy kto coś źle napisze tu o Albie to ty i Farmer.pl zaczynacie znów te swoje gadki.

PATOLOGIA458

Gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem to zauważyłbyś, że pierwsza moja odpowiedź w tym temacie to nawiązanie do postu Farmera, a nie do Twojego . 2 moja wypowiedź to nawiązanie do tego co napisał matt. 3 mój post nie jest komentarzem do żadnego innego postu, dopiero 4 mój post w tym temacie odnosi się do tego co Ty napisałeś, a Ty przedtem napisałeś tutaj już 7 innych postów, w których używałeś mojego nicku i nawiązywałeś do naszych i Farmera postów z innych tematów, tak więc to Ty ,,inteligentny'' człowieku odnosiłeś się do mojego postu, a nie ja do Twojego. Oczywiście, że w innych tematach komentowałem Twoje opinie, ale w tym temacie to zacząłeś się odnosić do moich postów, a nie ja do Twoich.
Po za tym trudno było nie komentować Twoich postów skoro obrażałeś wszystkich fanów na tym forum. A teraz pytanie za 100 pkt, jeśli uważasz się za mądrego to na nie odpowiesz, jeśli na nie nie odpowiesz to znaczy, ze przyznajesz się do tego, że jesteś idiotą. A moje pytanie brzmi:
Czy ktoś kto wyzywa innych użytkowników, od pedałów, debili i buraków ma prawo żądać, żeby inni nie komentowali jego postów? Konkretnie chodzi mi o ten temat z pięknym błędem ort w tytule:

http://www.filmweb.pl/topic/890673/Chodzi%C5%82em+sobie+po+necie+i+jako%C5%9B+na tkno%C5%82em+si%C4%99+niechc%C4%85cy+na+to..html?page=1

Zanim pojawił się jakikolwiek komentarz, Ty zacząłeś obrażać innych użytkowników.

Hanni_2

No właśnie o ten link mi chodziło,przecież nie musiałeś odpowiadać na mój temat,ja tylko podałem link.Pisałeś że krytycy doceniają grę Alby,śmiech na sali.Krytyków jest masę tak sam jak ja jestem krytykiem,z tego wychodzi że ci krytycy muszą być na takim samym poziomie co ty i Farmer.pl.Nie podałeś żadnych dowodów na to że gra Alby jest dobra,tak samo jak może i ja nie podałem tych dowodów.Ale niech lepiej ocenią jej grę aktorską eksperci a nie krytycy,ale z tego co widać to większość się zgodzi że jest słabą aktorką.

PATOLOGIA458

Ja też tylko podałem link, gdybyś nie zauważył:) Podałem też dowód, na to, że Alba jest dobrą aktorką, tym dowodem jest fakt jej 25 nominacji do różnych nagród(nie złotych malin) i chyba 8 zwycięstw. Masz za to rację, że Ty nie podałeś żadnych dowodów na podparcie Twojej hipotezy, że Alba jest słabą aktorką. Masz rację, że bardziej niż w opinię Twoją, moją czy kogokolwiek innego na tym forum, powinniśmy wierzyć osobom, które na co dzień żyją z branży filmowej. Takimi osobami są np. krytycy filmowi, osoby będące członkami Akademii Filmowych, czy też osoby zatrudniające aktorów/aktorki do filmów. O ile krytyków filmowych jest cała masa i wydają oni masę sprzecznych ze sobą analiz(wyśrodkowując te opinie, twierdzą oni to samo co ja czy Farmer, czy Matt że Alba jest zdolną aktorką, cenioną za jej ,,naturalizm'' ale pozbawioną jak na razie przełomowej roli, dzięki której można by ją uznawać za wielką aktorkę). Co się zaś tyczy członków akademii, to skoro Alba ma tyle nominacji i zwycięstw, to jest oczywiste, że jest ona ceniona, kolejnym dowodem na to jest ilość filmów w jakich gra, od 2007 zagrała w 7 filmach(niedługo ruszają zdjęcia do 8) i to mimo tego, że była w ciąży. Czy słabą aktorkę zatrudniano by do takiej ilości filmów? Jestem pewien, że jeśli chodziłoby tylko o ładną twarz(i nie tylko;) to w USA znaleźli by wiele dużo bardziej ,,odważnych'' dziewczyn niż Alba, które nie liczą sobie po kilka milionów $ za film. Tak, więc nie odbieram Ci prawa do posiadania własnej opinii, że Alba jest słabą aktorką, udowadniam Ci tylko, że Twoja opinia jest błędna. Jeśli zaś uważasz, że moja opinia jest błędna to udowodnij to w sposób bardziej przekonywujący niż powoływanie się na siebie samego i 1 krytyka filmowego, który notabene uważa, że film o zombie Rec, nie podoba mu się to, że wyjaśniono w nim, że bohaterowie tego filmu mają do czynienia z...zombie.

btw jak ktoś słyszał coś o jakimś konkursie na najgorszego krytyka, albo najgorszą recenzje to niech da znać, zgłoszę tego pana i jego ,,dzieła'' ;)

Hanni_2

Powinieneś wiedzieć że są rożni krytycy filmowi,ekspert a krytyk to 2 inne osoby,ja podałem linka gdzie krytyk się wypowiada o Albie negatywnie a ty podałeś co innego,co z tego że ma 25 nominacji,przecież to o niczym tak nie świadczy,niektórzy nie mają żadnych nominacji i czyni niektórych lepszymi aktorami.

PATOLOGIA458

I to są Twoje wszystkie argumenty na podtrzymanie tezy, że Alba jest słabą aktorka? No no, taka argumentacja na pewno wszystkich przekona;p

Hanni_2

To tak jak twoja przekonała a właściwie prawie nikogo.

PATOLOGIA458

Moje argumenty docierają tylko do osób myślących, wyciągnij z tego wniosek.

użytkownik usunięty
Bobey

Pewnie, krytykujecie każdego kto ma odmienne zdanie na temat waszej "boskiej" aktoreczki. A grać ta pani nie umie. To,że nie proponują jej ról w ambitnych filmach też o czymś świadczy... o czym? a o tym,że jej umiejętności aktorskie są tak marne,że się nie nadaje. Zgadzam się z założycielem tematu. Linczujcie mnie!! ;DD

A uważasz, że pisząc kłamstwa nie zasługujesz na zlinczowanie? Ostatni mój post w tym temacie to informacja, że Alba zagra w ambitnym filmie, a Ty odpisujesz, że nie proponują jej ról w ambitnych filmach. To, że krytycy Alby, nie umieją czytać, ze zrozumieniem też o czymś świadczy... o czym? ;)

btw jak jeszcze nie masz w szkole informatyki to jestem zmuszony poinformować Cię, że po przecinku klika się spację, a dopiero potem jakąś literę.

ps ,,Genialnym'' aktorom dawałaś notę 10;)

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Bobey

hahah..zapomniałeś jeszcze o "Fantastycznej czwórce" za tą role dostała złotą maline..lol

J_McMahon

*zapomniałaś
za któtki..>>>>>>>>>>>>

J_McMahon

Alba nie dostała żadnej Złotej Maliny. Ciekawe czy będziesz miała odwagę przeprosić za swoją głupotę i powtarzanie nie zweryfikowanych opinii.