Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

może i jest ona ładna ( według mnie tak ) to aktorka z niej marna ;/ może gdyby zagrała w jakiejś porządnej produkcji to pokazała by swój talent ale jak na razie to pojawia sie w marnych filmach :(

besia11

I pewnie dlatego, że jest marną aktorką dostaje tyle nagród czy nominacji(choćby Złoty Glob);)

Hanni_2

ocenianie umiejętności aktorskich przez pryzmat poziomu filmów to trochę bez sensu, bo taki Pacino też grywa w chujniach, ale mimo tego gra dobrze.

R_E_B_E_L

jak można porównywać Al Pacino do Alby ? ale to już inna sprawa :P jak dla mnie jest ona marna aktorka mam nadzieje ze w przyszłości wystąpi w jakimś ciekawym i dobrym filmie :) I wtedy może zmienię zdanie do jej umiejętności aktorskich :) tyle mam do powiedzenia w tej sprawie :)

besia11

Jezus Maria. Jak można z mojej poprzedniej wypowiedzi wysnuć wniosek, że porównuję Pacino do Alby???????????????????????????

R_E_B_E_L

Trzeba było dać inny przykład aktora lub aktorki że grywa w marnych filmach a nie Pacino, który jest klasa samym w sobie ;/

besia11

A możesz mi wymienić filmy w których Al Pacino zagrał świetnie, gdy był w wieku Alby? Po za tym możesz powiedzieć, dlaczego nazywasz Albę marną aktorką skoro otrzymuje ona wiele nominacji i nagród za swoją grę?

Hanni_2

chyba głównie nominacje do Złotej Maliny ;/ jedyny film w którym dobrze zgrała to Sin City - Miasto grzechu i ewentualnie serial Cień anioła :|

besia11

Czyli nawet nie zadałaś sobie trudu, żeby sprawdzić jak zawodowcy oceniają jej grę aktorską?

Tu masz (chyba) pełną listę jej nominacji i nagród i jak się przekonasz nominację do Złotych Malin są niewielkim procentem jej wszystkich nominacji i nagród.

http://www.imdb.com/name/nm0004695/awards

Nie zgodzę się z Tobą, że Alba zagrała dobrze tylko i wyłącznie w Dark Angel i Sin City(btw jakie jeszcze filmy z nią oglądałeś)jeśli jednak zgodziłbym się z Tobą to napisz mi ile aktorek poniżej 27 roku ma na swoim koncie dobrą rolę w serialu i dobrą rolę w filmie, oraz tyle nagród i nominacji ile Alba. Nie wiem czy takowych jest 10, skoro Alba należy do najlepszej 10 aktorów do 27 roku życia, to jak można pisać, że jest słabą aktorką.

besia11

Moze nie jest aktorka wysmienita, ale nie mozna powiedziec ze jest marna.

weisz

Jak miło, że coraz więcej ludzi dostrzega, że między klasą Al Pacino i De Niro a Frytką są jeszcze stany pośrednie;) Nikt tutaj nie twierdzi, że Alba jest lepsza od tych 2 panów jako aktorka, jednak z całą pewnością nie jest ona beznadziejną aktorką.