może i jest ona ładna ( według mnie tak ) to aktorka z niej marna ;/ może gdyby zagrała w jakiejś porządnej produkcji to pokazała by swój talent ale jak na razie to pojawia sie w marnych filmach :(
ocenianie umiejętności aktorskich przez pryzmat poziomu filmów to trochę bez sensu, bo taki Pacino też grywa w chujniach, ale mimo tego gra dobrze.
jak można porównywać Al Pacino do Alby ? ale to już inna sprawa :P jak dla mnie jest ona marna aktorka mam nadzieje ze w przyszłości wystąpi w jakimś ciekawym i dobrym filmie :) I wtedy może zmienię zdanie do jej umiejętności aktorskich :) tyle mam do powiedzenia w tej sprawie :)
Jezus Maria. Jak można z mojej poprzedniej wypowiedzi wysnuć wniosek, że porównuję Pacino do Alby???????????????????????????
Trzeba było dać inny przykład aktora lub aktorki że grywa w marnych filmach a nie Pacino, który jest klasa samym w sobie ;/
A możesz mi wymienić filmy w których Al Pacino zagrał świetnie, gdy był w wieku Alby? Po za tym możesz powiedzieć, dlaczego nazywasz Albę marną aktorką skoro otrzymuje ona wiele nominacji i nagród za swoją grę?
chyba głównie nominacje do Złotej Maliny ;/ jedyny film w którym dobrze zgrała to Sin City - Miasto grzechu i ewentualnie serial Cień anioła :|
Czyli nawet nie zadałaś sobie trudu, żeby sprawdzić jak zawodowcy oceniają jej grę aktorską?
Tu masz (chyba) pełną listę jej nominacji i nagród i jak się przekonasz nominację do Złotych Malin są niewielkim procentem jej wszystkich nominacji i nagród.
http://www.imdb.com/name/nm0004695/awards
Nie zgodzę się z Tobą, że Alba zagrała dobrze tylko i wyłącznie w Dark Angel i Sin City(btw jakie jeszcze filmy z nią oglądałeś)jeśli jednak zgodziłbym się z Tobą to napisz mi ile aktorek poniżej 27 roku ma na swoim koncie dobrą rolę w serialu i dobrą rolę w filmie, oraz tyle nagród i nominacji ile Alba. Nie wiem czy takowych jest 10, skoro Alba należy do najlepszej 10 aktorów do 27 roku życia, to jak można pisać, że jest słabą aktorką.