Jessica Chastain

Jessica Michelle Chastain

8,3
52 086 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Chastain

Dla mnie ona wyglądała najlepiej na gali Oscarów. A co do werdyktu to się nie martwcie jestem pewna że Jessica będzie jeszcze nie raz nominowana. Kiedyś zdobędzie Oscara.

Anaissa

Kurcze, tyle osób pisze, że jest ona brzydka, ale mi się ona strasznie podoba. Ja mam spaczony gust, czy większość ludzi?:). A co do werdyktu oskarowego, to jestem zawiedziony, i to bardzo, Nie dlatego, że Jessica nie wygrała, chociaż była lepsza od zaledwie poprawnej Lawrence. Zawiedziony jestem faktem, że to Naomi Watts nie wygrała. Najlepsza aktorka z wyżej wymienionych...i szkoda, że ponownie akademia ją olała.

maxreal

mi też się ona podoba, szczególnie w filmie "służące" albo tu, naturalnie:
http://www.filmweb.pl/video/wideo_relacja/CANNES+2012%3A+Autorzy+filmu+%22Lawles s%22+na+konferencji-28148

maxreal

"Ja mam spaczony gust, czy większość ludzi?:)"

Większość ludzi, niestety. Wychowani na plastikowych, wypacykowanych laseczkach, typu Megan Fox, jadą po kimś, kto ma delikatną, rzekłbym nietuzinkową, a zarazem klasyczną urodę. No i niektórzy mają jakiś, kompletnie dla mnie niezrozumiały, awers do rudych. Ja rude uwielbiam, może stąd moja miłość do Jessie.:)

Anaissa

no powinna mieć tego Oscara ...:(