Jessica SimpsonI

Jessica Ann Simpson

7,3
985 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Simpson

Nie mowie o jej urodzie, bo to oczywiste, ale po prostu jest normalna dziewczyna. Czasem zrobi cos glupiego a czasem fajnego jak zwykly czlowiek a nie gwiazda czy jakas superwoman. Lubie ja za to bardzo. Ten Nick to frajer, że ja zostawil.

vladymir

jak ja bym miala taka zone jak Ona to bym chyba sie psychicznie zalamala! wiekszej idiotki swiat nie widzial!!

Sachi

hehe popieram wypowiedź Sary. Mąż Jessici to widać było (jak się oglądało reality z ich życia), że chwilami nie wytrzymywał jej głupoty, a on też przecież znowu taki lotny nie jest. No, ale ona go osłabiała:) a on biedny robił dobrą minę do złej gry bo wiedział, że przecież ich filmują. Do tego jeszcze sama Jessica robiła z męża idiotę za co on chyba też nie był jej szczególnie wdzięczny. Nie wiem kto kogo zostawił, ale jak można było się spodziewać ona i tak jest górą i ma kupe kasy. Także na jego miejscu ze względu na tą kasę to bym zagryzła zęby i trzymała się Jessici, ale pewnie ona go rzuciła. A z taką kasą i urodą (mnie się średnio podoba, ale grunt, że coś w sobie ma) to każdy by ją chętnie wziął. No chyba, że facet też ma kase, wtedy to raczej wybierze jakąś bardziej rozgarniętą.

vladymir

Z tego co widziałam na MTV to ona go zostawiła. A byłam pewna, że to on w pewnym momencie pęknie i nie wytrzyma jej głupoty :) Chyba lepsza ładna niż mądra żona?