Moim zdaniem ładniejsza jest Jessica Simpson :*
Nie no jessica s. ładniejsza nie rozśmieszaj mnie Alba jest taka jaką ją pan Bóg stworzył a Simpsonowa jest tak sztuczna i plastikowa że po prostu nie da sie na nią patrzeć. Ostatnio w jakiejś gazecie był artykuł o jej nieudanej operacji ust. I dobrze jej tak próżność nie popłaca. http://imdb.com/gallery/granitz/5122/Events/5122/JessicaSim_Mazur_10148077_400.j pg?path=pgallery&path_key=Simpson,%20Jessica%20(I) [imdb.com/gallery/granit...] takie ma teraz usta w sumie to mi jej troche żal
Buu...
Jessica Simpson nie jest sztuczna.
Owszem, czasem jest idiotką (bo kto by nie był), ale jak się oglądało Nowożeńców, to sie wie :P
W ogóle tam na codzien się nie maluje i w ogóle.
Jest naturalna, normalna...
Nie powiem, Alba też ;))
Ale osobiście bardziej podoba mi się Jess Simpson.
Alba!
Ona jest Moim zdaniem.. ładniejsza...
Bo.. jest strasznie zgrabna. a jej karnacia dodaje uroku..
Mam zdjęcia jak kąpie sie w morzu w żółtym stroju kąpielowym (dwuczęściowym)
Nawet mam zdjecie jak drapie się po d** ;)
Kto chce te zdjećia niech napisze ;)
ciao!
Odejmijcie makijaż obydwu paniom i wyjdzie wam, że Alba jest ładniejsza... Poza tym Simpson miała problem z pryszczami, co widać wyraźnie na jej fotkach w wysokiej rozdzielczości...
ale Jessica alba ma przynajmniej talent aktoski, Simpson nie...a się bierze za filmy. Alba sie przynajmniej nie bierze za śpiewanie, i tu jest lepsza
dziewczęta dosć tych niesprawiedliwych sporów
obie jessi są zajebiste poprostu
i co z tego ze simpson robi sobie szklane usta niech robi jesli ma chajs i chce to co mi jako facetowi do tego
a alba tez jest zajebista ale tak troszecze inaczej
simpson to jest taka łatwiejsza dupcia troszke taka tancząca koło chłopaczków i dobrze
a alba ma klase odrobin większą
reasumując obie są zajebiste
JeSSica Alba ,dobra aktorka, skromna, piękna ze swoją egzotyczną urodą.Na szczęście woda sodowa jej jeszcze nie udeżyła do głowy tak jak jej wiekszości koleżankom z branży.
Oczywiście o niebo ładniejsza jest Jessica Alba. Uroda Simpson jest sztuczna i niewiedzieć czemu ona zawsze kojarzyła mi się z taką głupiutką, łatwą dziewczynką a Jessica Alba to całkiem inna bajka. Co tu dużo mówić w tym nierównym pojedynku wygrywa Jessica Alba :P :)
ALBA!!!!! simpson jest okropna, ma jakąś taką ordynarną buzie. poza tym choćby nie wiem jaka była ładna jessica jest najładniejszą aktorką show-buisnessu
Jessica Alba nie sprzedała swojej prywatności do tv. No i Alba jest naturalniejsza. Jedyny mankament - Alba nie zrobiła pieniędzy na linii kosmetyków sygnowanej swoim nazwiskiem.