Jessica SimpsonI

Jessica Ann Simpson

7,3
985 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Simpson

Tak sztucznej i plastikowej dziewuchy dawno nie widziałam!! Te jej ruchy i w ogóle.. brrrr okropieństwo. W życiu nie widziałam jej żadnego teledysku w telewizji... taka jest sławna....

YoGi_2

taaaaaaaaa.....a Xtina Agilera jest za to zajebista!!!!!!!
brak mi słów.......

YoGi_2

DZiewucha to ty a nie ona zazdroscisz jej urody przynajmiej jest ładna bez makijażu a nie xitina powiedziałaś ze ma okropne ruchy a tu znowu piszesz że nie widziałaś z nią żadnego teledysku widać że nie masz MTV ani Vivy -choć polskiej vivy

YoGi_2

no dla twojej swiadomosci Christina jest bardzo dobra w tym co robi i osmieszasz sie porownujac je do siebie (to cos i Aguilere) co prawda to prawda Aguilera jest wyzywajaca i oblesna ale przynajmniej ma to cos czego nie mozemy jej zazucic NIEPOWTARZALNY TALENT w przeciwienstwie do tej tipsiary ktora w teledyskach kreci tylko tylkiem!! ot co..........

Prros

nie rosmieszaj mnie jest wiele innych piosenkarek które mają dużo lepszy głos niż Christina ty się osmieszasz bo ja do takiej nie powiem jogo nie chcę być poruwnywana buhahahahahaahahahaahaha koleś ić się leczyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Schwullllllllllllllllllllll christina ma talent buhahaha jessica lepiej sie ubiera od niej i nie ma tipsow w przeciwienstwie do Christiny ..............................

LOve_tOM

:|:|:|:| po pierwsze to CHRISTINA MA TALENT!!!! ma silny głos, którego brakuje Jessice.....ale to już kwestia gustu ...no, ale jeżeli patrzymy przez pryzmat "Jessica lepiej sie ubiera" to gratuluje:) to jest napewno najważniejsze....po drugie jestem dziewczyną i nie życzę sobie żebyś mnie obrażała bo ja tego nie robie, mam prawo do własnego zdania .....i wypowiadam sie na dany temat a nie daje ci rady ....no a po trzecie współczuje z powodu dysleksji:) pozdrawiam

Prros

Mój DROGI jESS LEPIEJ SIĘ UBIERA I MA LEPSZY GŁOS

LOve_tOM

" nie rosmieszaj mnie jest wiele innych piosenkarek które mają dużo lepszy głos niż Christina " - hahahaha kto? Bill z Tokio Hotel ? hahahaha!
Christina (wg. mnie) jest jedną właśnie z tych piosenkarek z najlepszym głosem. Nic nie mam do Jessici, ale Christina bije Jess na łopatki. Wokalnie przede wszystkim!

InowroclawskiWilk

Jasne że Bill ma lepszy głos niz ta dziwka Christina przykro mi ale Jessica ma lepszy głos jest trzecia po Mariah Carey i Celine Dion ....

YoGi_2

A ja widziałam równie sztuczna i plastikową dziewczyne jak Jess: Hilary Duff. Taka sama słodka idiotka o ile nie gorsza!!

wikta

a ja widziałam bardziej sztuczną i plastikową : Paris Hilton ^^

ottak

Christina ma świetny głos i co do tego nie ma wątpliwości, a Jessica... szczerze to śpiewam ładniej od niej;)

YoGi_2

"co jest w twojej glowie, w twojej glowie... zombie" -tC