Joanna Moro

6,6
713 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Moro

Nic do tej Pani nie mam. Oglądając migawki z Opola mam jednak wrażenie, że każdy naturszczyk
poprowadziłby ten koncert lepiej niż Joanna Moro. Bije z niej sztuczność, wyuczone kwestie i
mimika a także brak polotu. Nie wróżę jej raczej dużej kariery w filmach gdzie potrzebna jest
inwencja w operowaniu słowem i gestem. Może być jednak dobra w nieco odrealnionych,
zmanierowanych serialach. Życzę jej powodzenia, ale zbyt szybko zrobiono z niej telewizyjną
celebrity. Nie miała czasu "ostukanie" się i nabranie swoistej klasy.

kaleenee

A mi się spodobała ona. Uroczy moment jak się rzuciła z życzeniami do Polomskiego. Dobra, mila dziewczyna, mam nadziej, ze aktorsko nie przepadnie!!

prix22

Niestety nawet w tej wypowiedzi zabrakło jej wyczucia. Mogła poprzestać na powiedzeniu, że Połomski obchodzi jubileusz 55 lat pracy artystycznej i nie wspominać o jego wieku. Nie każdy artysta życzy sobie by wspominać o jego wieku. Kondycja Połomskiego jest godna pozazdroszczenia, niemniej nie powinno się publicznie i bez ich zgody podkreślać wieku starszych ludzi.

kaleenee

A powiedz mi co mnie to w ogóle czy ktoś sobie życzy czy nie? Koncert piosenki polskiej w Opolu czy koncert życzeń.? Połomski to kobieta czy mężczyzna? Skad wiesz, że powiedziała to bez zgody? Nie wiesz? Jasne, ze nie wiesz. Piszesz o wyuczonych kwestiach, a tu był spontan. Podobał mi sie ten moment, mysle, że nikt z osób znanych by się nie obraził, bo wystarczy kliknąć w gogle i wyskakuje data.

prix22

zgadzam się z prix 22 mi też się ona podoba, i że jest miła i nie robi z siebie celebrytki tylko media z niej robią celebrytkę. I za to ją cenie i lubię za sympatyczność że potrafi śpiewać i za skromność i że nie gwiazdorzy.