Joanna Moro

6,6
713 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Moro

Pani Joanna grając rolę Anny German przerośnie popularnością bohaterkę serialu przynajmniej w Polsce. Gra z największą klasą a uroda duma skromność a za razem wyniosłość w dobrym tego słowa znaczeniu.Gdzie ona była do tej pory ukryta. To przykre że nasi twórcy filmów nie dostrzegli talentu naszej aktorki.Czytając ostatno wywiad z panią Moro sugerujący zbliżony wzrost do Anny German przez co otrzymała rolę to myślę że to był najmnieszy problem a świadczy to o skromności naszej cudownej aktorki.Życzę aby dostała propozycję gry w polskich filmach.

jenorimo

jak dla mnie jest ona bardzo drewnianą aktorką. Przynajmniej w serialu o Annie German, innych ról nie widziałam...

ul87

Jeżeli ona jest drewniana to ja jestem hubą.Dla mnie jest cudowna.Mam nadzieję że nie będzie musiała grać w obcych produkcjach.

jenorimo

rola Anny German jest jej rolą życia mam nadzieję że jej kariera się rozwinię

jenorimo

gdy obejrzałam wywiad z Moro to bardzo się zniechęciłam do niej , szczególnie jak mówiła że nigdy nie wiedziała kto to jest Anna German i że poszła tylko na casting, i że miała dosyć grania w serialu i chciała zrezygnować bo męczyła ją scena w deszczu i chichrała się.Wiadomo że German była aniołem ale nie należy jej wielkiej osobowości przypisywać tej aktorce

jenorimo

Niestety nie zgodzę się z przedmówcą - Joanna Moro gra jak drewno, nawet głos cały czas w tej samej tonacji.

Unibet_78

Myślę , że Panią Moro nie można oceniać po jednej roli . Zresztą żadnego aktora nie można . Pani Moro nke grała sztucznie , ale dostosowała się do roli . To , było o tyle trudne zadanie , iż po pierwsze rola biograficzna i po drugie Pani German , była osobą spokojną i dobrą . Łatwo zagrać jakąś psycholke niż anioła . Proszę zauważyć , że najczęściej dostają Oscara aktorki właśnie , , które grają dość po kręcone kobiety np . Kate Winslet dostała Oscara za Lektora , a nie Titanica . Pani Moro trzeba dać czas , gdy nagra jakiś inny film wredy bedzie można ocenić , bo na razie mamy zbyt mało filmów i seriali z jej udziałem by coś powiedzieć , o niej jako aktorce .

Mikula335

Myslenie sprawia ból jeżeli porównuje się Moro do Winslet. Co więcej - zwracam uwag na ilość nominacji do Oscara u Kate - 7 chyba i to przez 30 rokiem życia.

Unibet_78

Nie porównywałam tych kobiet pod względem talentu , bo Kate Winslet jest niesamowita , zresztą jest moją ulubioną aktorką . Miałam na myśli to ,iż ciężej zagrać rolę biograficzną i to ,że Kate Winslet też nie oceniano po jednej roli . Dajmy Pani Moro czas i zobaczymy co z tego wyniknie . Dopiero wtedy ocenimy jej grę aktorską . A jeżeli dla Pana , Pani Moro to aktorskie ,,drewno " to pańskie zdanie i ma Pan do tego prawo . Pozdrawiam ;)

Mikula335

Fakt, miała świetny start, oby pokazała dużo więcej w kolejnych rolach.