Nie rozumiem fali hejterstwa jaka się przetacza przez to forum. Zwłaszcza, że większość
komentatorów krytykuje wygląd Joanny, który jest moim zdaniem jej największym atutem. Posiada
ona wyraziste, charakterystyczne, troche elfie, a jednocześnie typowo słowiańskie rysy twarzy. Blond
włosy, wystające kości policzkowe, posągowy wzrost- to wszystko są plusy. Poza tym, sądząc z kilku
wywiadów których udzieliła, wydaje się być bardzo sympatyczną, inteligentną, twardo stąpającą po
ziemi kobietą. Posiada też ten uroczy kresowy akcent, dzięki czemu wszystko co mówi, brzmi
śpiewniej i melodyjniej.
ja też się z tobą zgadzam, nie wiem czemu naród się jej czepia, Pani Joanna ma talent, świetnie zagrała Annę German, nie wyobrażam sobie innej aktorki w tej roli. Też uważam że to sympatyczna osoba. Chciałabym ją kiedyś poznać i powiedzieć jej że zmieniła moje życie o 360 stopni, zmieniła mi moje życie tym serialem o Annie German że stałam się ogromną melomanką. A piosenki Anny German też lubię najbardziej to człowieczy los.
Ja lubie najbardziej "Eurydyki tańczące" i "Gari gari maja zwiazda" :). Teraz Panią Joanne można podziwiać na ekranach rosyjskich telewizorów w serialu "Talyanka". Niestety, obawiam się, że prędzej obydwie osiwiejemy, niż telewizja publiczna zdecyduje się na zakup prawa do transmisji. W związku z tym zamierzam oglądać go online z jakiegoś rosyjskiego odpowiednika zalukaj :). Języki są podobne, rosyjskie kwestie w "Annie German" rozumiałam bez problemu, więc w Talyance też chyba wszystko ogarnę.
ja też lubię tańczące Eurydyki. Ale bardziej człowieczy los nie wiem czemu. Moi 2 dużo starsi przyjaciele mieli przyjemność lecieć tym samym samolotem co Anna German, ci przyjaciele nie pamiętam gdzie lecieli, a Anna German z mamą leciała do Moskwy.
Powiem Ci, że ci hejterzy to ten typ ludzi, którzy nienawidzą, jak komuś śsię udaje, jak komuś się powodzi. Przecież to śliczna kobieta, zrobiła się popularna i od razu zawiść, nienawiść... chore to po prostu