Joanna Moro

6,6
713 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Moro

Wspolczuje jej.

użytkownik usunięty

Już została zaszufladkowana. Oby nie skonczylo się na psychotropach jak minie faza na Anne German.

Ona sama się zaszufladkowała:) Po co jeździ na spotkania z fanami Anny German, śpiewa jej piosenki i wydaje płytę z jej przebojami? Bo wie, że to jej największy sukces i ciśnie ile się da. Śmieszyło mnie jak w Opolu przedstawili prowadzących- Piotr Polk i Joanna Moro, która zagrała Annę German. A czemu nie po prostu Joanna Moro? Robi karierę na tym, że nie wyszła z roli. Myślała, że zagrała w serialu i teraz zrobi karierę na plecach Anny German, że zajmie jej miejsce. Skąd jej przyszło do głowy, że mogłaby śpiewac jej piosenki?! Nie robiła tego sama w serialu, podkładali jej głos. Jej to jest na rękę, bo wcześniej nikt o niej nie słyszał, a teraz zrobi wszystko żeby nikt o niej nie zapomniał, przynajmniej w najblizszym czasie. Telewizja Polska oczywiście jej w tym pomaga, bo to był też ich wielki sukces, ale nie oszukujmy się- w tym serialu mogło zagrac 10 innych aktorek, ona nie jest taka wyjątkowa. Drażni mnie kiedy o niej słyszę.

alien_2

co się czepiasz to fajna, sympatyczna aktorka, ja ją bardzo lubię za rolę Anny German i za to jaką jest osobą, a co do śpiewu to śpiewa ładnie.

kinomanka_13

W Opolu zaśpiewała pięknie:) Po prostu porywa się z motyką na słońce, Edyta Górniak kiedyś odmówiła zaspiewania piosenki Anny German uzasadniając, że są za trudne. Moro nie miała takiego problemu:) A co do roli Anny German- kiedy z roli wyjdzie?:)

alien_2

też bym chciała żeby Joasia nie pozostała Anną German , tak jak kiedyś Gajos Jankiem z 4 pancernych. Bo przez zaszufladkowanie można nie mieć woogle ról wiem coś o tym bo Ewa Lemańska (niezapomniana Maryna z Janosika) jak zagrała Marynę to woogle ról nie miała jedynie jakiś epizodzik i tyle.

kinomanka_13

Ja nie mówię, że ona jest zaszufladkowana- ona sama to zrobiła. Powinna zagrac w serialu, trochę po popromowac i iśc dalej. A ona jeździ na spotkania z fanami Anny German (a nie konkretnie serialu), nagrywa płytę z jej piosenkami, odsłania jej gwiazdę. Może osiągnęłaby coś sama a nie robiła karierę na czyichś plecach?
Porównanie do Gajosa jest zupełnie nietrafione, bo Janek to postac fikcyjna, nie ma do kogo porównac.

alien_2

zgadzam się w pełni. nie mogę się wypowiedzieć o niej, jako aktorce, gdyż serialu nie oglądałam. występ w Opolu natomiast sobie puściłam, śledziłam też przez jakiś czas "aferę" z Justyną Steczkowską.
osobiście do tematu pewnych postaci i utworów podchodzę wręcz fanatycznie. nie cierpię profanacji, a to wykonanie profanacją jednak było. i to konkretną. i może by mnie to nie mierziło tak, pewnie nawet bym stwierdziła, że szkoda babki - taki stres, takie w pewnym stopniu upokorzenie, gdyby nie jej psychofani i wypowiedzi, że ludzie się nadal domagają Anny German itd. też uważam, że potraktowała tę rolę jak cytrynkę - zagrać i wycisnąć. nie wiem jednak, czy to do końca dobry pomysł.

Jak się nie umie wyjść poza jedna rolę to się nie dziw że się zaszufladkowała. I to własnoręcznie.