Joe Jonas

Joseph Adam Jonas

7,7
816 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joe Jonas

Niewiem czemu uznaje się go za przystojniaka,czy jak mówią szalone dziewczyny w moim wieku za "ciacho".Szczerze to jest brzydki i strasznie syntetyczny.Wygląda jak plastikowa lalka.Jest mieszanką Billa Kaulitza z TH i Zacka Efrona z HSM.Mieszanina pedalstwa z tandetą.Ot cały bożyszcz nastolatek.

michela81

Jest przystojny mi się podoba,i to bardzo , Zac Efron też jest fajny. Lubię chłopaków , którzy mają dłuższe włosy.

katarzynakp1

pod pachami?

michela81

co nie? i w dodatku oj solaris solaris ;p

michela81

A no bo wiesz tak sie już urodził już miał to w genach i nie jego wina że nastolatki za nim szaleją.

magda13girl

Nie jego wina że na świecie żyją idiotki.

michela81

Sory lala, ale jesli Ci sie on nie podoba to Twoj problem a nie nasz.

PatiRBD

Z niego to raczej taki ken ;D Taka dziewczynka ;P

Mr_T

A z ciebie na pewno przystojniak ;((
Odwalcie się już od Joe błagam
Sami lepsi na pewno nie jesteście
Umiecie tylko wyzywać bo wiecie że on tego nie przeczyta
Jestem ciekawa jak byś się czuł gdyby wszyscy cię tak wyzywali od lalusiów.

użytkownik usunięty
luka1

luka1 a Ty się ogarnij dziewczyno; Aktorzy, piosenkarze, politycy czy taki zespół Jonasów, którzy generalnie nic nie potrafią a są sławni to osoby publiczne i oczywistym jest, że reszta ludzkości ich ocenia. Sama tu płaczesz, że brzydcy filmwebowicze wyzywają tego chłoptasia od lalusiów, bo on tego pewnie nie przeczyta... A Ty hipokrytko pewnie w szkole się śmiejesz jakiemuś innemu lalusiowi prosto w twarz razem z całą klasą w swym honorze, co? I ludzie, moja droga, mówią o swoim własnym zdaniu, a tego im nie zabronisz. Jak uważasz, że on jest fajny to proszę bardzo nikt Ci nie broni, ale inni mają swoje zdanie, które może się od Twojego różnić. Sorry, ale prawda jest jak dupa: każdy ma własną. Moja (prawda, nie dupa :P) głosi, że Joe Jonas wygląda na frajera, lalusia i nie umie śpiewać ani grać, a w dodatku jest wyjątkowo paskudny, reszta jego braciszków to samo. Dziękuje za uwagę.