Czy ktoś wie skąd zdobyć filmy z tym aktorem? Chodzi mi o te wcześniejsze, z początku kariery i z czasów wojennych oraz powojennych.
Za wskazówki będę wdzięczny
Kedar
widzę po Twoich wypowiedziach że jesteś prawdziwym fanem Duke'a, powiedz mi czy czytałeś jakąś książkę o nim? szukałem w księgarniach ale nic nie ma - niestety. Kilka lat temu ukazała sie ksiązka pt. "John Wayne - człowiek a nie mit" ale jest niedostepna. Nie wiem czy jest na allegro. Masz jakies propozycje ?
chomik jest dla złodziei, ewentualnie może posłużyć jako rozpoznanie sytuacji czy warto dany tytuł nabyć, sklep jest dla uczciwych ludzi (ty chyba jesteś w tej pierwszej grupie?)
jesteś takim debilem czy ci za to płacą?
tak, kolekcjonuje muzykę (CD, DVD, Winyle) i Filmy (DVD, Blue-Ray) i nie mam jakoś konieczności okradać moich ulubionych artystów i guzik obchodzi mnie to co o tym myślisz
jesteś typowym nieuczciwym człowiekiem, który usprawiedliwia się w ten sposób, uważając, że każdy musi robić tak jak ty, czyli kraść z sieci, wiec pewnie to nic złego, skoro 90 procent tak robi, nie?
otóż do twojej informacji, w przeciwieństwie do ciebie staram się być uczciwy (ma to swoje koszty, ale wolę moje płyty niż postawić kolejny dom na przykład)
ale trzeba usunąć z twardego dysku w przeciągu 24 godzin i nie wolno zapisywać (w pojedynczej kopii) na żadnym nośniku (nie mówiąc o powielaniu) nie mając oryginału....
to jak pobierasz hehe, to niewykonalne, pobierać i nie zapisywać....
można oglądać online, ale pobierać i nigdzie nie zapisywać to niewykonalne
widzę po Twoich wypowiedziach że jesteś prawdziwym fanem Duke'a, powiedz mi czy czytałeś jakąś książkę o nim? szukałem w księgarniach ale nic nie ma - niestety. Kilka lat temu ukazała sie ksiązka pt. "John Wayne - człowiek a nie mit" ale jest niedostepna. Nie wiem czy jest na allegro. Masz jakies propozycje ?