John WayneI

Marion Robert Morrison

8,0
8 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby John Wayne

Czy ktoś wie skąd zdobyć filmy z tym aktorem? Chodzi mi o te wcześniejsze, z początku kariery i z czasów wojennych oraz powojennych.
Za wskazówki będę wdzięczny
Kedar

użytkownik usunięty
kedarlupus

Niektóre można obejrzeć online

widzę po Twoich wypowiedziach że jesteś prawdziwym fanem Duke'a, powiedz mi czy czytałeś jakąś książkę o nim? szukałem w księgarniach ale nic nie ma - niestety. Kilka lat temu ukazała sie ksiązka pt. "John Wayne - człowiek a nie mit" ale jest niedostepna. Nie wiem czy jest na allegro. Masz jakies propozycje ?

kedarlupus

Ze sklepu.

użytkownik usunięty
kedarlupus

chomik najlepszy

chomik jest dla złodziei, ewentualnie może posłużyć jako rozpoznanie sytuacji czy warto dany tytuł nabyć, sklep jest dla uczciwych ludzi (ty chyba jesteś w tej pierwszej grupie?)

użytkownik usunięty
_mosquito_

hehe zabawne, ty uczciwy no taa

jesteś takim debilem czy ci za to płacą?
tak, kolekcjonuje muzykę (CD, DVD, Winyle) i Filmy (DVD, Blue-Ray) i nie mam jakoś konieczności okradać moich ulubionych artystów i guzik obchodzi mnie to co o tym myślisz
jesteś typowym nieuczciwym człowiekiem, który usprawiedliwia się w ten sposób, uważając, że każdy musi robić tak jak ty, czyli kraść z sieci, wiec pewnie to nic złego, skoro 90 procent tak robi, nie?
otóż do twojej informacji, w przeciwieństwie do ciebie staram się być uczciwy (ma to swoje koszty, ale wolę moje płyty niż postawić kolejny dom na przykład)

użytkownik usunięty
_mosquito_

Są inne strony gdzie można pobierać filmy legalnie za darmo

ale trzeba usunąć z twardego dysku w przeciągu 24 godzin i nie wolno zapisywać (w pojedynczej kopii) na żadnym nośniku (nie mówiąc o powielaniu) nie mając oryginału....

użytkownik usunięty
_mosquito_

ja nigdzie nie zapisuje

to jak pobierasz hehe, to niewykonalne, pobierać i nie zapisywać....
można oglądać online, ale pobierać i nigdzie nie zapisywać to niewykonalne

użytkownik usunięty
_mosquito_

chodziło mi o jakiś nośnik

widzę po Twoich wypowiedziach że jesteś prawdziwym fanem Duke'a, powiedz mi czy czytałeś jakąś książkę o nim? szukałem w księgarniach ale nic nie ma - niestety. Kilka lat temu ukazała sie ksiązka pt. "John Wayne - człowiek a nie mit" ale jest niedostepna. Nie wiem czy jest na allegro. Masz jakies propozycje ?