Johnny Rzeznik

John Joseph Theodore Rzeznik

7,8
38 ocen muzyki
powrót do forum osoby Johnny Rzeznik

Super muzyk, Goo Goo Dolls to jeden z najlepszych zespołów na tym globie. Szkoda tylko że zespół, który odniósł ogromny sukces za oceanem jest najmniej znanym w Polsce, a w końcu boski Johnny jest Polakiem... No i "Iris"- najpiękniejsza piosenka na świecie, chyba każdy kto ją słyszał chociaż raz, ze mną się zgodzi:)

BTKA

zgadzam sie co do wszystkiego :] iris jest jedną z najpiękniejszych piosenek w ogóle powstałych...ale reszta utworów dollsów też jest niczego sobie( slide, so far away, here is gone, we are the normal itd..) super zespół....

użytkownik usunięty
error

nie wiem jak możecie mówić że tylko IRIS jest świetna!!! ja kocham wszystkie ich piosenki!!! i kocham ten zespół jest najlepszy na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
BTKA

ja róweniż nie mogę zrozumieć tej wszelkiej fascynacji utwirem "iris" owszem jest ładny i chwyta za serce ale przecież john napisał wiele innych lepszych tekstów,

zespół jest najlepszy na swiecie co do tego nei ma najmniejszych wątpliwosci a wokalista(john).......po prostu brak mi słów aby opisac jakim geniuszem musi być ktoś kto tworzy taką muzyke....

pozdrawiam wszystkich fanów tego zespołu...

BTKA

Zespół jest niesamowity, mój ulubiony.
Co do piosenek to zesół trzorzy niesamowite kawałki, wszystkie sa super). Niedlugo wychodzi ich kolejny album, jak podaje strona to 25 kwietnia i pewnie zespół ruszy w trase koncertową, może i w Europie :D.

Pozdrowienia dla wszystkif fanow Goo

Neo_3

heh po Europie niestety nie... szkoda mi tylko iż tak małe zainteresowanie wzbudza zespół w naszych rejonach- ale widze że i tak grupa fanów zaczyna się rozrastać:)

BTKA

Czy ktoś posiada w swoich zbiorach "I'll be" w wykonaniu Goo Goo Dolls ewentualnie informację, gdzie ten utwór moznma znależć?
Popieram "Iris" to kapitalny utwór:)

Taarna

I'll be- szukajcie a znajdziecie:) - aczkolwiek nie należy ten utwór do moich szczególnie ulubionych... jakiś taki jak nie ich...

Taarna

Czy chodzi o piosenkę "I'll be" z filmu Cinderella Story? Jeśli tak, to od razu mówię, że to nie piosenka Goosów, to śpiewa Edwin McCain. Głos niby podobny, ale jednak można się zorientować:)

BTKA

zaczelo sie tak: uslyszalam u przyjaciolki na mp3 iris i od razu sie zainteresowalam wykonawcą:):)poszperałam troszke w internecie:P i znalazlam wiekszosc ich piosenek...ehh...jestem zakochana w tym zespole:Pmaja cudowne piosenki a Johnny...ehh:P:P

ka_sia_4

Iris, Iris.... Uwielbiam... Tak jak "better days" i "slide".

harley4321

Ja mam "I'll be" w wykonaniu GGD :-) Tylko jest ekhem... lekko ucięta na samym końcu, lepszej nie mogłam znaleźć :/

Goosi to mój ulubiony zespół; już pomijając nawet moją obsesję na punkcie Johnny'ego, mniam... ;-)

BTKA

http://googoodolls.w.interia.pl
Polska Strona Lalek

BTKA

Taaak. "Iris" to piękna piosenka. Ale Goosi mają wiele pięknyh utworów, ja kocham "Give a little bit", "Long way down", "Black Baloon", "Big Machine". A Johnny jest doskonałym muzykiem, zgadzam się. Szkoda, że nie zajrzał na polskie ziemie, przecież stąd pochodzi...No ale nadzieja umiera ostatnia... Podrawiam fanów!

MaggieMay

Kocham ich.
Iris rzeczywiście jest genialna, ale oprócz tego mam bzika na punkcie Black Balloon, Slide, Fallin Down, Stop the world, Here is gone....Nie....nie ma co wymieniać, bo wymieniłabym ich wszystkie piosenki xD
A z koncertów najbardziej lubię chyba ten z Woodstocku w 1998.
W Buffalo też świetny.