Jonah Hill

Jonah Hill Feldstein

8,1
43 999 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jonah Hill

Widziałem 3 filmy z tym aktorem: Moneyball, Noc w muzemu 2 i Straż sąsiedzka. W pierwszym wykazał się talentem, który nie pozwoli na zaszufladkowanie go, a w dwóch pozostałych zaprezentował unikatowy styl komediowy, który jak dla mnie jest powiewem świeżości w branży. w parze z Benem Stillerem tworzy duet niczym z Rush Hour- Jackie Chan i Chris Tucker;)

Futro69

Ja obejrzałem 18 tytułów z nim i powiem Ci, że jest bardzo uniwersalny. potrafi się dopasować do roli. Choć rola komediowa najlepiej mu pasuje:)

Veniz

ostatnio obejrzałem jeszcze 21 jump street- też dał radę a ja uśmiałem się do łez:) widziałeś?

Futro69

Tak widziałem :D Bardzo dobra komedyjka. Facet/Chłopak niewątpliwie ma talent i warto go w czymś nowym sprawdzać ;)

Veniz

Scena po tym jak kupi Drugi:D i póżniej Sztafeta na bieżnie wymiatają:), ale w Straży sąsiedzkiej też mistrz jak przystawiał się do żony Stillera albo kłóci się z matką pod koniec filmu..Mistrz:)...jeszcze drugi aktor taki komediowy ostatnio wpadł mi w oko: zagrał w komedii( dobrej i wzruszającej) - Thousand words z Eddiem Murphy..chwila...

Futro69

Clark Duke... i film Tysiąc słów-
http://www.filmweb.pl/film/Tysi%C4 %85c+s%C5%82%C3%B3w-2012-474262

Futro69

Taki sobie. Średniawo podobała mi się jego gra. Natomiast film Tysiąc Słów był całkiem całkiem :)