Widzę go w roli Christiana, ktoś ma podobnie? Moim zdaniem pasuje do tego filmu idealnie, bo
czytając książkę właśnie tak wyobrażałam sobie Grey'a. :D
Bellaa93 ja tak samo sobie wyobrażałam jego jako Grey'a :) Wysoki, dobrze zbudowany ... i to jak przeczesywał włosy ... pasuje do tego aktora :D Nie rozumie jak można obstawiać Goslinga albo Tatum. O propozycji Kunis jako Steel (Grey :D) nawet nie wspomnę ...
Ryana bardzo lubię, ale do tej roli mi nie pasuje kompletnie, a Tatum kojarzy mi się z młodzieżowymi filmami więc też odpada ;d No i według mnie Mila Kunis w roli Any to też pomyłka, więc zgadzam się z Tobą w 100% :D Szkoda tylko, że Josh-Christian zostanie tylko w naszej wyobraźni, bo producenci wybiorą pewnie kogoś innego.. I na pewno mniej atrakcyjnego :p
Poszperałam trochę w necie i jest już obsada - Ana (Alexis Bledel) nawet mi tu pasuje, a Christian - Matt Bomer. A Ty jak uważasz? Nadają się? :)
Czyli plotki się potwierdziły.. Matt Bomer jako Christian. Szczerze, powiem że nie kojarzę go z żadnego filmu. Co do tego czy się nadaje nie mam zdania. Będzie to będzie, ale ekscytacji z tego powodu nie czuje :P A co do Alexis Bledel jako Any zgodzę się, że nawet pasuje ;) Oby tylko dobrze zagrali i było widać chemie pomiedzy nimi, bo to bardzo ważne. I ciekawe jak ten cały Bomer będzie zaczesywał włosy haha ;d na pewno nie tak dobrze jak Josh.