do Johnyeego Knoxville;a a ten do tej lali co gra role główna w Pierwsza milosc ja ja naturlich:)
prawda..
jak johny'go zobaczyłam pierwszy raz w "facetach w czerni" (dawno temu) to pomyślałm ze to on ;p
Jezu, dzięki za ten temat! Teraz udowodnię moim znajomym, że wcale nie jestem ślepa! Ja zobaczyłam Josha w Transformers pierwszy raz (a przynajmniej dopiero wtedy zapadł mi w pamięć) i z miejsca pomyślałam, że koleś mógłby być bratem Knaxville'a . Matko, ile ja się o to wykłócałam ze znajomymi;)
Jak wczoraj oglądałam film to przez jakieś 15 min byłam przekonana, że główną rolę gra Josh ( a to był Johnny) . I tylko dlatego zaczęłam go oglądać xD Weszłam na telegazetę, bo chciałam zobaczyć opis filmu... patrzę na głównych aktorów a tam nigdzie Josh'a .. ;D
Knoxville i Duhamel są do siebie naprawdę podobni ;)
Moim zdaniem nie są podobni:)) zupełnie inne twarze, chociaż może to tylko moje wrażenie, bo się naoglądałam Jackassów i innych rzeczy z Johnnym i zanam już jego twarz tak dobrze, ze jak zobaczyłam Josha to mi do głowy nie przyszło, że ma coś wspólnego z Knoxvillem. Ale może się mylę, chociaż ostanio mam fazę na Jackassów, więc twarz Knoxvilla nie jest mi obca;D