Josh HollowayI

Joshua Lee Holloway

8,6
6 992 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Josh Holloway

...dlaczego w okół niego takie hallo się robi. Mnie się on w ogóle nie podoba.

pib2

No tobie może się nie podobać, mnie też nie, ale obiektywnie trzeba przyznać że gość jest przystojny, męski i ma jakiś urok w sobie który przyciąga miliony fanek. Pewnie każdy przeciętny facet chciałby tak wyglądać :)

matt80

No być może...rzeczywiście jest nieprzecietny, ale na mnie kompletnie nie działa.

pib2

Wnetworth Miller co?? nic dodać nic ująć...

pib2

Moim zdaniem dokladnie takie samo "hallo" zrobiło się wokół Brada Pitta, chociaż ja nie wiedze w nim nic co mogloby mi się choć odrobinę podobać. Ani jego role ani on sam nie są dla mnie atrakcyjne. Jak to się mówi rzecz gustu ;]

nessa_16

Do Brada Pitta sie nie powinnas (z gory zakladam, ze plec zenska:)) przyczepiac, bo to swietny aktor. Natomiast ten... rola w "Zagubionych" sie ustawil, no ale, zeby miec tak wysokie miejsce na FW. Lekka przesada, no ale coz... nie nalezy sugerowac sie rankingami, prawda?? :)

pozdro

krokodyl ;]

pib2

Ja tam lubie Josha uważam że jest przystojny i ogólnie chcialabym mieć taiego chlopaka :P ale troche mlodszego :P no ale cuz każdy ma inny gust i taka jest prawda. czy ja wiem brad pitt nie jest aż taki przystojny mi tam najbardziej podobal sie w "Troi" i w "Joe Black" nawet może być :)

pozdro

osinek11

Śliczny jest...
Ma piękne oczy i cudowne spojrzenie...
Boski uśmiech...
Fajny głos...
Wspaniałą klate ;]
No po prostu bajka...xD

dominisia663

WOW!Widzę u niektórych zaczątki obsesji...Fanką przynajmniej wdłg. mnie zostaję się, nie dla wyglądu, tylko dla zdolności, np. aktorskich jak w tym przypadku...no cóż, a że gość do tego jest przystojny, jak dla mnie bomba! Dla mnie ten człowiek ma talenta...jest przystojny, a do tego ma to coś...czego nie da sie określić, ale co często nie pokrywa się z ładną twarzą+sylwetką itd., a on ma to wszystko i pewnie dla tego tłumy szaleją i myślę, że nie tylko kobiet:). To jest mój typ faceta na dzień dzisejszy (wcześniej cieszył mój wzrok Wenth Miller, ale sie przerzuciłam:P) Jednak nie jestem żadną fanką i nie sram po gaciach jak niektóre z was, po prostu czasem fajnie jest popatrzeć na coś ładnego, czego widok sprawia przyjemność i tyle creyzolki:), pozdro;)