No tobie może się nie podobać, mnie też nie, ale obiektywnie trzeba przyznać że gość jest przystojny, męski i ma jakiś urok w sobie który przyciąga miliony fanek. Pewnie każdy przeciętny facet chciałby tak wyglądać :)
Moim zdaniem dokladnie takie samo "hallo" zrobiło się wokół Brada Pitta, chociaż ja nie wiedze w nim nic co mogloby mi się choć odrobinę podobać. Ani jego role ani on sam nie są dla mnie atrakcyjne. Jak to się mówi rzecz gustu ;]
Do Brada Pitta sie nie powinnas (z gory zakladam, ze plec zenska:)) przyczepiac, bo to swietny aktor. Natomiast ten... rola w "Zagubionych" sie ustawil, no ale, zeby miec tak wysokie miejsce na FW. Lekka przesada, no ale coz... nie nalezy sugerowac sie rankingami, prawda?? :)
pozdro
krokodyl ;]
Ja tam lubie Josha uważam że jest przystojny i ogólnie chcialabym mieć taiego chlopaka :P ale troche mlodszego :P no ale cuz każdy ma inny gust i taka jest prawda. czy ja wiem brad pitt nie jest aż taki przystojny mi tam najbardziej podobal sie w "Troi" i w "Joe Black" nawet może być :)
pozdro
Śliczny jest...
Ma piękne oczy i cudowne spojrzenie...
Boski uśmiech...
Fajny głos...
Wspaniałą klate ;]
No po prostu bajka...xD
WOW!Widzę u niektórych zaczątki obsesji...Fanką przynajmniej wdłg. mnie zostaję się, nie dla wyglądu, tylko dla zdolności, np. aktorskich jak w tym przypadku...no cóż, a że gość do tego jest przystojny, jak dla mnie bomba! Dla mnie ten człowiek ma talenta...jest przystojny, a do tego ma to coś...czego nie da sie określić, ale co często nie pokrywa się z ładną twarzą+sylwetką itd., a on ma to wszystko i pewnie dla tego tłumy szaleją i myślę, że nie tylko kobiet:). To jest mój typ faceta na dzień dzisejszy (wcześniej cieszył mój wzrok Wenth Miller, ale sie przerzuciłam:P) Jednak nie jestem żadną fanką i nie sram po gaciach jak niektóre z was, po prostu czasem fajnie jest popatrzeć na coś ładnego, czego widok sprawia przyjemność i tyle creyzolki:), pozdro;)