Josh HollowayI

Joshua Lee Holloway

8,6
7 060 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Josh Holloway

Śmieszny !! I te jego dogadywanie !! exstra czlowiek !!! w zagubionych

Shannon_Rutherford

ojj tak :D ale powiem Ci, że czasami przesadza z tym dogadywaniem :/ ale i tak go kocham;* :D nie lubie jak grubemu pojezdza ^^ Ahh Sawyer ;**

Shannon_Rutherford

hehe zgadzam się xDD cudowny aktor ;DD
i ma fajną rolę w zagubionych xD
czego więcej chcieć xD

Kas_Q

I ja się zgodzę:) Josh stworzył niesamowitą postać w Zagubionych, oryginalną i chyba najzabawniejszą, ale w taki inteligentny sposób :D

elfka77

No i oczywiście ja się zgadzam z wszystkimi poprzednimi wypowiedziami ;)

Shannon_Rutherford

ha. a mi się wydaje że on wszystkim dogaduje ale Hugo lubi no a Kate sami wiecie

_Magnum

Kate to niech się zdecyduje;/bo "pieprzy" się z Sawyerem a do Jacka leci;]ahahaha i Sawyer jej kiedyś pięknie powiedział:D ze przyjdzie i tak do niego z płaczem haha ;>i dostał od niej ... ^^

DorotaDoti1706

no taka prawda - biedna niezdecydowana Kate ;/ wkurza mnie za to i to bardzo
no cóż ;] ciekawe jak potoczą sie losy Sawyera i tej małpy Kate bo w 4 sezonie to jakoś ich do siebie nie zbyt ciągneło i w ogóle czwórka opowiadała przede wszystkim o szóstce oceanic, mam nadzieje że w 5 sezonie bedzie wiecej o nim ;**

_Magnum

chyba juz wszyscy wiedza jak sie potoczy :>

Shannon_Rutherford

Jest najlepszym ciachem w "lost", jego charakter nie jest dobry ale jednak pociagajacy...

Shannon_Rutherford

No no .. ja też się zgadzam :) Jest całkiem, całkiem.. fajny :D

karolina_15_1993

kocham *___* Josh jest zarabiśćie przystojny i ten charakterek i ten wzrok <33 :heart:

użytkownik usunięty
lilly405

TZW. aktor jednego plenu (w tym przypadku serialu...) ale fakt - ciacho

haha - no bo kochamy "czarne charaktery", tak czy nie? Mnóstwo osób pisze np, że wolą Jacka Sparrowa niż Willa Turnera, nie jest tak? Albo House - też taki "bad guy":P więc nic dziwnego, że i Sawyer nas kręci;)