Josh HollowayI

Joshua Lee Holloway

8,6
6 992 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Josh Holloway

kto się ze mną zgodzi, że Holloway jest najgorętszym aktorem, nie tylko w obsadzie losta, ale również ostatnich czasów (zaraz po Deppie ;P)?
Uwielbiam jego zawadiacki uśmiech i spojrzenie, po prostu bomba ;) Genialnie się go ogląda w roli bad-guy'a w loście, mam nadzieję, że po roli Sawyera w tym serialu posypią się dla niego poważniejsze propozycje, w końcu takiego aktora nigdy dość :)

MartyQ

Ja tez go bardzo lubie i uwazam ze jest przystojny :P coprawda deep mi sie nie podoba...Ale josh w roli sawyera jest boski :*

m_arta

No, jest baaaardzo przystojny. Zwlaszcza pasuje do roli Sawyera ze swoim wygladem, choz podobno prywatnie jest kompletnie inny.

Olga_3

A dlaczego zaraz po Deppie? Nie uważam, jakoby Depp miałby być najgorętszy ;-)OK, każdy ma inny gust, ale Josh jest całkiem całkiem. Tylko ze względu na niego oglądam Lost.

m_arta

ale z was pindory! ja nie moge! te wszystkie laski zapatrzone w jacka...........ja tam kocham sawyera! on jest the best! :P

MartyQ

Zgadzam się i roówniez z tym że zaraz po Deppie :) hahah
jako Sawyer z Losta jest boski :) :P :P :P :O pozdrówka!

Cpt_Pchelka

mhmhmhmmmm. josh. no wogle co duzo mam mowic. ulubiony aktor moj. i on by mogl sam byc na tej wyspie a i tak bym lubila lost ;P no. tyle ;)

MartyQ

Ja na pewno nie:P. Przecież on jest brzydki (statycznie w każdym odcinku jest 0,87 ujęcia, w którym akurat wygląda ładnie):P. Widziałaś jego klatę i ramiona? Raaany O.o, straszne.
JACK FOR TEH WIN.

Dai

Widział już ktoś ten zwiastun?
http://www.youtube.com/watch?v=cXApkO4UlFY&mode=related&search= [www.youtube.com/watch?v...]
Jestem w szoku!

milla_88

Swoją drogą, fajny fotomontaż (lol..............)

milla_88

@Milla -) loool, świetnie sobie ktoś to wymyślił :P Ale ja jednak jestem w dalszym ciagu za Skate :)

Czemu po Deppie? Bo Depp rządzi :D

MartyQ

zgadzam sie oczywiście :D Sawyer Rulz :D:D