Justin Berfield

Justin Tyler Berfield

7,7
510 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Justin Berfield

użytkownik usunięty

Justin jest super!!! Bardzo podobała mi się jego rola w "Zwariowany świat Malcoma", a do tego jest bardzo ładny.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty

bardzo ładny??!! to najsłodszy aktor jakiego w życiu Bóg mógł zesłać nam na ziemię!!:)tutaj akurat wyszedł średnio ale polecam jego stronkę,looknijcie do galerii a uwierzcie mi że padniecie z wrażenia:)w Malcolmie jeszcze dzieciak był,ale teraz to PRAWDZIWY MĘŻCZYZNA z niego:)

mmm....fajne ciacho z niego:):*=*
słodziutki:):):):):):):):):)

on jest słoziutki..zawsze ko kochalam w Macolmie:))) ciacho jakichmalo;*;*;*;

Niestety widziałam go tylko w 'Malcolmie' =/ Ale uważam, że jego rola w tym serialu jest świetna! Gościu ma w tym serialu niesamowite pomysły xD No i też muszę przyznać, że jest całkiem ładny ;)

Ja widziałam go w "Zwariowany świat Malcolma" i bardzo podoba mi się jego rola w tym serialu, a dzisiaj mam zamiar obejrzeć ten film "Poszukiwany".
Ładny jest, ale widziałam ładniejszych i lepiej mu było z tą fryzurą co mniał w 'Malcolmie" :P

Ruda_

a i z tą co ma na tej fotce :] ;p :p :* =* :D

Ruda_

Noo ładniusi a w dzisiejszym odcinku jak było z tym wieźniem to jeszcze taką słodką mine zrobil...heh ;]]

_xd_93_

Zgadzam się z Szallon_a :]
Ale ostro zgasił tego więżnia xD :) :* :]
Uwielbiam Go :D :*

Ruda_

Oczywiście uwielbiam Justina, a nie tego więżnia ;]

użytkownik usunięty
Ruda_

Ja też widziałam go w ''Zwawriowanym Świe...." no i musze przyznać że niezły z niego aktor, a jego rola w tym filmie jest super zakręcona xDD. Jeżeli chodzi o jego wygląd.. to stukrotny miodzio :**

Śliczny Był Jak Grał Reese'a W "Zwariowany Świat Malcolma" <3

Ruda_

W ZŚM on z ojcem Halem tworzą podstawę ubawu po pachy.

Od kiedy mężczyzna może być "ładny"?
Może jeszcze kobiety są "przystojne"?
No, tak, zapomniałem - Maritt Bjoergen...