Justin jest super!!! Bardzo podobała mi się jego rola w "Zwariowany świat Malcoma", a do tego jest bardzo ładny.
bardzo ładny??!! to najsłodszy aktor jakiego w życiu Bóg mógł zesłać nam na ziemię!!:)tutaj akurat wyszedł średnio ale polecam jego stronkę,looknijcie do galerii a uwierzcie mi że padniecie z wrażenia:)w Malcolmie jeszcze dzieciak był,ale teraz to PRAWDZIWY MĘŻCZYZNA z niego:)
Niestety widziałam go tylko w 'Malcolmie' =/ Ale uważam, że jego rola w tym serialu jest świetna! Gościu ma w tym serialu niesamowite pomysły xD No i też muszę przyznać, że jest całkiem ładny ;)
Ja widziałam go w "Zwariowany świat Malcolma" i bardzo podoba mi się jego rola w tym serialu, a dzisiaj mam zamiar obejrzeć ten film "Poszukiwany".
Ładny jest, ale widziałam ładniejszych i lepiej mu było z tą fryzurą co mniał w 'Malcolmie" :P
Noo ładniusi a w dzisiejszym odcinku jak było z tym wieźniem to jeszcze taką słodką mine zrobil...heh ;]]
Ja też widziałam go w ''Zwawriowanym Świe...." no i musze przyznać że niezły z niego aktor, a jego rola w tym filmie jest super zakręcona xDD. Jeżeli chodzi o jego wygląd.. to stukrotny miodzio :**