Justin LongI

Justin Jacob Long

6,9
8 737 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Justin Long

Nie jest aktotrem wysokich lotow. Przecietny :) Ale po prostu uwielbiam na niego patrzec o go sluchac.
Nie wysawiam mu zadnej oceny, bo nie mam za co. Ale oby jak najwiecej gral:P Nie wiem co mnie w nic pociaga.
o.O
Ale uwielbiam. mr
;]

gwell

Mnie pociąga głos. Aż się wstydzę, bo nie jest to aktor najwyższej klasy, ale głos ma taki, że mógłby mi bajki na dobranoc czytać :D

Owiecznik

Hie hie hie ^^

gwell

Ja go bardzo lubię za role Alexa w 'Kobiety pragną bardziej', jest po prostu słodki ;] i za Matta Farella ( Szklana pułapka 4.0), może spróbuj go ocenić po obejrzeniu tych filmów, polecam :))

malarkey

Alez ja widzialam z nim wiele filmow ;) Widzialam i "He's not..." i "Szklana..." i "Dreamland" i "Dewey Cox...." i "Idiokracje" i "Zak i Miri..." i "Sztuke zrywania..." i duuuzo innych...Bardzo mi sie podobala jego postac w "Kobietach.." wlasnie. Nie tyle jego gra, co sama postac Alexa, ktora zagral ok - nie powiem. Ale no nie moge powiedziec, ze jest wybitny jakis. Moze gdyby mial wiecej rol, glownych rol, bardziej znaczacych..byloby inaczej...
Wszytsko to jednak nie zmienia faktu, ze to strasznie lubie ;)

gwell

ej ludziska, on jest swietny! Fajnie sie go oglada i chce sie wiecej filmow z nim. To dobry aktor, on na prawde wporzo gra, tylko biedak nie mial mozliwosci zeby sie wykazac, bo daja mu jakies drugoplanowe role :(
Uwielbiam go ogladac i nawet nie uwazam go za pieknego, nie wzdycham do niego, bo mi sie nie podoba, ale kurcze jest mega sympatyczna postacia, ktorej nie da sie nie lubić :)
Pozdrawiam fanow Longa :D

gwell

Daj spokój! ;D To, że nie gra pierwszej roli w filmie nie oznacza ze nie jest wybitny czy też ze jest aktorem niskich lotów! ;D Taka Camille Belle czy też Dakota Fanning stały się 'wybitnymi' aktorkami po bodajże jednym filmie i nie mam pojecia czemu sie tak stało. [choć nie powiem, panna Belle świetnie zagrała w 'Push' i jest całkiem ładniutka]. Justin jest dobry w tym co robi, jest wspaniałym aktorem i wcale nie najniższych czy tez niskich lotów!

Poza tym - gra świetnie. Każda postać przez niego grana jest niesamowita i wręcz nie da się jej nie kochać ;D

Pozdrawiam :)

joashia

no tak, ale mogliby mu dac jakas wieksza, wypasiona role, bo lubie jak go dużo :D
chociaz takie smaczki z nim tez są zaj*biste :D
np w zack i miri, hahaha, no myslalam, ze padne. ogolnie tylko jego pamietam z tego filmu i az mi sie morda smieje jak sobie przypomne jego powiedzmy monologi :D:D:D

gwell

Ja go kocham <33
W Smakoszu !! Achh słodki xd

gwell

Wicie co w nim jest?
Podobieństwo do Keanu Reeves.
Co nawet przyznał, o ile dobrze pamietam, reżyser "Kelnerów / Waitintg...".
I sam musze przyznać, że rzeczywiście, wydał mi sie taki 'znajomy'. To był pierwszy film jaki z nim widziałem. :)
Tak wiec, z nikim innym mi sie nie kojarzył.