Kaká

Ricardo Izecson dos Santos Leite

powrót do forum osoby Kaká

Nie rozumie, co ten piłkarz tutaj robi. Myślałam, że to portal filmowy... Ale to i tak nie zmienia tego, że jest jednym z moich ulubionych zawodników :D

Dark_Side_Of_The_Moon

jest moim ulubionym zawodnikiem:] i też nie mam zielonego pojęcia co on tu robie??:PP ale to nawet dobrze:)

Luelle

Kaka jest świetny!!! To najlepszy zawodnik na świecie!!!

mada_29

ostatni mecz z Liverpoolem i te gole Milanu był głównie zasługą Kaki :D Najpierw go sfaulowali a za drugim razem podał piękną, prostopadłą i precyzyjną piłkę, dzięki czemu Milan zdobył gola!!!! YEAH!!!!

Luelle

jest tu wiele osob ktore nie graly w zadnych filmach.. inni pilkarze piosenkarze...

NattGD

No i właśnie w ten sposób niedługo ten portal będzie można przemianować na Śmietnikweb m.in przez obecność takich 'gwiazd filmowych' - piłkarzy, piosenkarzy. Może zacznijmy dodawać jeszcze prostytutki, kucharzy, sprzątaczy, kanalarzy - a niby czemu nie ? Skoro tacy mogą, to co - tamci gorsi ?

Dark_Side_Of_The_Moon

Ale macie problem wystapił w filmie we własnej osobie, film jest opisany na tym portalu to czemu ludzie w nim grający nie mają być.

Dark_Side_Of_The_Moon

Świetnie że się tu znajduje i uwielbiam go jest dla mnie najlepszym piłkarzem na świecie;];]A na dodatek teraz gra dla Realu Madtyt ;];]

Dulce_Espinoza

Świetnie że się tu znajduje i uwielbiam go jest dla mnie najlepszym piłkarzem na świecie;];]A na dodatek teraz gra dla Realu Madryt ;];]

Dulce_Espinoza

Kaka to najlepszy piłkarz i chociaż teraz słabiej gra to wieże, że będzie grał tak jak kiedyś w Milanie i Brazylii.