dopiero co miesiąc temu dowiedziałam się, że od 2 lat ma męża a dziś czytam że się rozwodzi.... masakra...
Mnie również dziwiło, że od dwóch lat na początku TBBT do jej nazwiska było dodawane nazwisko męża "Sweeting", a od początku 9 serii już nie - szkoda dziewczyny, że będzie rozwódką, ale różne bywają powody - tym bardziej w świecie showbiznesu.
Ja znam jeden sensowny powód przez który mogło im nie wyjść.
Uwaga, penny ścięła włosy, co jak co ale nic mnie tak nie drażni jak zmiana jej wyglądu w TBBT... teraz leci 1 odcinek 8 sezonu na Comedy Central i przypomniałem sobie dlaczego przestałem oglądać ten serial, bo ledwo doszedłem do 9 sezonu i mimo iż jest wyemitowany w całości, a ja uwielbiam ten serial nie poszedłem dalej z oglądaniem.
Naprawdę nie wiem czemu ale wyglądała ślicznie z długimi to musiała się koszmarnie ostrzyc, co jak co ale niewiele jest kobiet którym dobrze w krótkich włosach. Także mężowi się nie dziwie ;)
Jeżeli uważasz, że zmiana fryzury jest przyczyną rozpadu małżeństwa to zrób światu przysługę i nie żeń się, oszczędzisz jakieś biednej kobiecie kilka miesięcy/lat życia z Tobą.
Stara Panna trochę z dystansu do mojej wypowiedzi, a nie tak dosłownie ;)
Kobieta z którą żyję twierdzi, że ścięcie włosów przez penny tudzież kaley było karygodnym błędem i też ją drażnił wtedy jej wizerunek i to miałem na celu przekazać. Ścięta penny drażni bardziej niż mnie śmieszy, niestety.
Co do rozpadu pewnie nie miało wpływu ale tak mam że biorę wadę i odpowiednio naginam coś by wykazać jak wielka to wada. Może skumacie ludzie bez dystansu :)
Także nie oceniaj kim ja jestem po jednej wypowiedzi, bo ja też mogę powiedzieć po 1 poście, że masz antyczne podejście do życia i współczuje antyhumoru który dajesz innym na codzień. Zrób zatem światu przysługę i nie rozmawiaj w takim razie z ludźmi żeby im oszczędzić piernikowatości i świętojebliwości :)
Chętnie zobaczę i dzięki za cynk pablo :) choć najpierw powiem coś więcej na temat :) Mówiłem wcześniej że przestałem oglądać TBBT przez sciętą penny :) tym razem miałem to samo jak leciały sezony na CC gładko od 1 do 8 obejrzane, w połowie 8 nie chciało mi się oglądać. i znów miałem przerwę by jakieś 2 tyg temu dokończyć od 9 sezonu w którym wygląda normalnie już do s10e06.