Nie rozumiem co wszyscy w niej widzą i dlaczego ma takie wysokie oceny. Przecież ona KOMPLETNIE nie nadaje się na aktorkę i nawet nie chodzi o tą jej wadę wymowy, która jednak też jest strasznie irytująca. Ona po prostu nie umie grać, tak beznadziejnie wypowiada swoje kwestie, że aż obrzydziła mi mój ulubiony serial Na dobre i na złe. :(
Zupełnie się z wami nie zgadzam według mnie Pani Kamilla jest świetna w każdym calu <3 to moją ulubiona aktorka wraz z Panią Elizabeth Taylor
W Vinci mnie zachwyciła. Zagrała bardzo dobrze. Teraz czytam, że zrobiła sobie operację. Zupełnie niepotrzebnie. Wcześniej nawet sposób sposób wypowiedzi miała inny. Wystarczy obejrzeć Na dobre i na złe, kiedy miała jeszcze ciemne włosy. Była zupełnie inna.
W momencie pisania przez Ciebie tego postu Elizabeth Taylor pewnie przewróciła się w grobie... Cóż za chybione porównanie!
Nie chodziło mi tutaj o porównanie, bo uważam że gra aktorska Elizabeth Taylor była mistrzostwem i jest dla mnie absolutnie numerem 1 <3 powiedziałam tylko, że lubię obie te aktorki i nie chciałam w żaden sposób ich do siebie przyrównywać, bo raczej niemają one zbyt wielu wspólnych cech.
czyli tylko mnie wydaję się że ona nie ma dykcji, ponieważ mam wrażenie że gdy mówi, nie otwiera ust i nic nie rozumiem, a szkoda.