Nie za niska ocena?! Widocznie większość ludzi ocenia go przez pryzmat żenujących dowcipów z Familiady. Dla mnie jest bardzo dobrym aktorem, zagrał w dużej ilości filmach. Choć jego żarty niekiedy mi się podobają.
Jego żarty stały się jego znakiem rozpoznawczym. Co do jego aktorstwa, to widziałam wiele jego wcieleń z jego młodości i nie mogę powiedzieć, że jakoś szczególnie urzeka, bo tak nie jest. Jest ok, ale to nie jest geniusz.
Może i nie geniusz, ale na taką notę nie zasługuje. Film Agent nr 1 - b. fajna rola. No ale większość wchodzi na filmweb i daje 1, bo "to ten od familiady". A szkoda, że warsztat aktorski został przysłonięty przez coś takiego.
Ja pamiętam jego rolę w "Noce i dnie", gdzie zagrał jako młody i bardzo przystojny aktor. Teraz kojarzę go tylko z Familiady i Pierwszej Miłości, gdzie jego gra aktorska jest na niestety niskim poziomie.
Fajny facet z dystansem do siebie, kiedyś jedna osoba stwierdziła że sucharzy a potem masa to podłapała i zaczęła tak o nim mówić.
Ale mimo całej mojej sympatii do pana Karola muszę stwiedzić, że żarty ma przeciętne:]