Odkryli nowąAKTORKĘ. Zatrudnili do jednej komedyjki i teraz oczywiście musi grać WSZĘDZIE! A co z Patrycją Soliman? Jak nie ma układów, to po genialnej roli w Ogrodzie, głębokiej prawdziwej, na nic poza teatrem nie może liczyć? Litośxci!
Co ty możesz wiedzieć, głupie pieprzenie, "odkryli nową aktorkę,Zatrudnili do jednej komedyjki" popatrz kiedy skonczyla szkołę aktorską. Grała już w innych filmach niz "miłość na wybiegu". Debiut u Stuhra to poważna sprawa dla każdego aktora. I po czym w ogole wnosisz że ma układy, a to że Patrycja Soliman gra w teatrze to chyba super mało ktora osoba może sobie pozawolic tylko na gre w teatrze więc dorabiają w serialach a to oznacza że są tylko ludzmi i jak każdy potrzebują pieniedzy i nie ma w tym nic dziwnego.
A poza tym jak doczytałem to okazuje sie ze Patrycja rozmienia sie na drobne i chwyta sie byle czego dla kasy- Kryminalni, m jak milosc, na dobre i na złe to juz szczyt szczytow :) i to na dodatek wszystko goscinnie hehe nawet w londynczykach ledwo ja było widac. A Ty mowisz o Gorczycy ze ją wszedzie pchaja, zastanow sie czemu ją chca brac hmmm moze dlatego ze jest zdolna?? i nie występuje gościnnie po jednym odcinku w kazdym serialiku najnizszych lotow.
wiem sporo, jak jest w tym środowisku. Debiut u Stuhra? W naszym światku mamy naprawdę malutko reżyserów, którzy dostają kasę na filmy, więc jak nie Stuhr, to byłby Falk, Krauze, czy inni, u których debiut byś wychwalał za sam fakt. niektórzy swietni reżyserzy kręcą tylko dokumenty, bo nie są "Stuhrem'.
Mamy za to mnóstwo świetnych aktorów, z których większość się nie przebija, bo WSZYĘDZIE grają te same panienki z komedyjek i produkcji durnego Tvnu! (oprócz szacownej Gorczycy-dereszosia, Przypylska ,Widawska, Kuna, itd..)
No oczywiście że super, że PS gra w teatrze, ale nie super, że TYLKO i to nie z wybotu. A epizowy GOŚCINNE w serialach są duuzo lepsze, niż stawania się twarza durnego serialiku i granie ciągle tego samego. w epizodzie możan stworzyć ciekawą rolę, jak w filmie- każdy ci to powie, np Cielecka. Cóż-życzyć młodym zdolnym aktorkom, źżeby ktoś dał im szansę pójscia w ślady Cieleckiej, Herman, czy Ostaszewskiej..
to, że debiutowała u Stuhra nie znaczy, że jest dobrą aktorką. Depp debiutował w jakimś idiotycznym serialu , a aktorem jest dobrym. Karolina Gorczyca nie jest oczywiście aktorską beznadzieją, ale wybitna też nie jest. jest średnio utalentowana, a że jest bardzo ładna to dostaje role ładnych dziewczyn w komediach roamntycznych lub serialach kryminalnych ( co niczym złym oczywiście nie jest)
na podstawie tego co widac w telewizji czy kinie możemy sobie pogdybac czy jest dobra aktorka czy nie, gra taką rolę jaką jej daja (i z tego co mi wiadomo to grała tylko w jednej komedi romantycznej wiec nie ma co uogolniac) ja ją widziałam w teatrze a to jest ogromna rożnica i zapewniam jeszcze bedzie o niej głośno jeśli będzie trzymała fason jak do tej pory i nie da sie sprzedac- w takim wypadku zostanie gwiazdką jednego sezonu a tego bym nie chciała bo naprawdę miło sie na nią patrzy.
A w jakim teatrze gra? Gdzie?
Lubie ją i lubię Patrycję Soliman. Szkoda, że o tej drugiej jest tak cicho no ale może to i dobrze? Chociaż raczej szkoda, że nie gra już w filmach. Ostatnio widziałam ją w Barwach szczęścia i się zdumiałam. ; |
Moim zdaniem aktorka z niej średnia. Widziałem siedem filmów z jej udziałem i uważam, że ma kilka niezłych ról, ale też drugie tyle słabych. Ostatnimi czasy w filmie gra trochę mniej, rzeczywiście po "Korowodzie" była często angażowana, ale teraz to wszystko przystopowało. Za to role, które ostatnio zagrała wydają się być ciekawsze od tych poprzednich, zobaczymy jak to wyjdzie na ekranie.