Kat GrahamI

Katerina Alexandre Hartford Graham

7,7
6 148 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kat Graham

Niech ona nie śpiewa ani nie gra, bo po co? Poziom praktycznie aktoreczek z filmów o
Kopciuszkach, które poznają słitaśnych facetów z ich słitaśnego liceum. Że to coś jest
jeszcze w top 100... nie wierzę.

BozekVooDoo

Ona ma talent i to wielki. Mogą ci się nie podobać jej piosenki, ale talent ma. Nie podoba się coś to wypierniczaj, bo nie pozwolę ci wyzywać mojej idolki.

Graham

Haha xD

Graham

hahahahahahhahahahha, ona jest MEGA nudna i nie da się na nią patrzeć dłużej niż 5 sekund, co i tak jest cyba światowym rekordem. I ta sama mina przez 4 sezony TVD

BozekVooDoo

E tam, dobrze gra.

użytkownik usunięty
BozekVooDoo

Nie jest taka zła jako aktorka, ale do perfekcji jej daleko. Muzyka też nie jest porywcza, ale jak sie chce to można przyjemnie posłuchać, ogólnie nie przepadam za popem, aczkolwiek Wanna Say jest absolutnie super piosenką ;p

BozekVooDoo

Zgadzam się, że jako aktorka nie nadaje się wgl. Nie mogę znieść jej krzywego zgryzu w Pamiętnikach co do innych filmów nie widziałam jak gra, ale po tym jak widziałam jak gra odebrało mi chęć oglądania czegokolwiek innego z nią.

martiza3

zapomniałam dodać, że po tym jak widziałam jak gra w Pamiętnikach :P

BozekVooDoo

Hymm jej gra faktycznie nie jest idealna ale nie sądzę, żeby to dawało powód do obrażania jej. Wolność słowa i opinii, jednak jeśli już musisz to rób to w cywilizowany i kulturalny sposób, a nie jak byś była (przepraszam wszystkich którzy są w tym wieku i tacy nie są) rozhisteryzowaną dziesięciolatką. Przykro mi, ale tak własnie wyglądają twoje wypowiedzi. Jednakże wracając do tematu widywałam gorsze aktorki, a Katerina Graham moim zdaniem jeszcze może nam wiele zaoferować, wystarczy dać komuś szansę.

anka07_08

Oczywiście nie miałam na celu w tej odpowiedzi obrażanie ciebie czy coś. To tylko drobna uwaga. Jednak mam do Ciebie -BozekVooDoo pytanie. dość pobieżnie przejrzałam twoje wypowiedzi jednak zastanowiły mnie twoje uwagi co do niektórych aktorek. Stąd moje pytanie: jakie aktorki cenisz? ponieważ masz ukryte ocenianie filmów itp. i nie mogłam się w tej kwestii zorientować.

anka07_08

Wypowiedź sprzed roku. Otrzymujesz ode mnie złotą łopatę za odkopywanie. xD Zresztą - gdzie tutaj piszę niekulturalnie i ją obrażam? Wskaż mi ten fragment. Nie lubię takiego suchego gadania i prób wymądrzania się, ale ok. I jeszcze dorzuć w gratisie jakie to inne aktorki krytykuję? Ciekawi mnie to.
A cenie przede wszystkim Meryl Streep, Nicole Kidman, Jennifer Lawrence, Natalie Portman i Sandrę Bullock. :-)

BozekVooDoo

Nie spojrzałam na rok. Prób wymądrzania się? No cóż jak wolisz. "Niech ona nie śpiewa ani nie gra, bo po co? Poziom praktycznie aktoreczek z filmów o
Kopciuszkach, które poznają słitaśnych facetów z ich słitaśnego liceum. Że to coś jest
jeszcze w top 100" to ten fragment :)
A co do aktorek to 3/4 popieram.

anka07_08

Tak, prób wymądrzania się, bo nie odpowiedziałaś mi jednak, jakie to aktorki inne podobno jadę. A gdzie w tym fragmencie coś chamskiego? PorównałEm ją do aktorek z tych filmów, bo taki sam poziom reprezentuje.

BozekVooDoo

Z pewnością jest dużo lepsza od Niny Dobrev, jako aktorka jest na równym poziomie z Dobrev, ale za to dziewczyna świetnie tańczy i śpiewa do tego jest również modelką.