41-letnia modelka i aktorka Hollywood Katerina Pavelek zakończyła swoje życie w klinice wspomaganego samobójstwa w Bazylei w Szwajcarii 17 czerwca 2023 r. z powodu obrażeń szczepionki COVID-19
„Szczepionka przypominająca, którą otrzymałem ponad rok temu, całkowicie zniszczyła moje zdrowie, moje ciało i moje życie”
https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/41-year-old-model-and-hollywood-actre ss
szczepionki to metoda kontroli populacji. jeden dostanie placebo, drugi właściwy szot po którym będzie chorował długie lata aż w końcu zejdzie, inny inwalidztwo, a kolejny i takie doładowanie że zejdzie w miesiąc. ludzi jest bagatela 10 mld niedługo, także co wy myślicie że co tu się dzieje? że komuś na nas zależy? na ludziach?
właściwie wszystko co się obecnie dzieje jest nastawione na wybicie i umęczenie populacji, w każdy możliwy sposób. nie mogą przecież wyjść i powiedzieć wprost, no słuchajcie, jest nas za dużo, wysterylizujemy co drugiego. by skończyli nabici na pal po same gardła. elity nas nie potrzebują. ich marzenie jak najgłupszy plebs który łatwo kontrolować, z minimalnymi wymaganiami, taki niewolnik który będzie na nich robił i nie potrzeba im ich dużo, pisali że ludzi na świecie wystarczy im 0.5 mld. także 6,5 do utylizacji :)