Katarzyna Śmiechowicz

Katarzyna Anna Śmiechowicz

6,8
1 130 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Śmiechowicz

Narezcie cos dla mnie!

użytkownik usunięty

Swietnie! Nareszcie cos sie dzieje.Zaczynacie wprowadzac osoby do swojego serwisu,ktore wywoluja taaaaaaakie emooooocje,ze hej!
Otoz wlasnie widzialem z gronem moich znajomych w polsacie sylwestrowy odcinek Daleko od noszy,no i bomba.Wiecie kogo zobaczylismy w swietnej bardzo duzej roli pania Kasie.Musze powiedziec,ze wszyscy,a bylo nas 18 osob tak sie zagadalismy na temat Tej Sexbomby,ze omal przegadalismy Nowy Rok,a co za tym idzie......mam nadzieje,ze Wy tez widzieliscie w akcji Kaske,ktora to psychicznie znecala sie nad taka postacia,jaka jest Wiktor Zborowski(ktory gral jej meza).W kazdym razie Marcin swietna robota,tylko troche malo jest jej fimografi(zerknijcie na jej strone www.gudejko.pl ),
no i podstawowa sprawa zmiencie zdjecie,bo to co pokazujecie jest w porzadku,ale nie odzwierciedla Jej sily,no wiecie jakiej.Pozdrowionka Jozef

siły jej piersi chciales powiedziec hehe.

ganz74

Ech,i jak tu nie być monotematycznym...ale pani Kasiu,pani sama wie,że właściwie co drugi film-pani gra ciałem,a płeć męska siedzi i wzroku od ekranu oderwać nie może...