Katarzyna Walter

7,4
666 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Walter

Straciłem do niej szacunek po obejrzeniu programu na TVN Style. Opowiadała tam o tym
jak sobie wstrzykuje botoks i co robi, że jest taka piękna. Piękna? Ekhem... Co gorsza, dała
się sfilmować podczas wstrzykiwania botoksu oraz jakichś zabiegów na szyję. Była bardzo
zarozumiała, opowiadała coś o sikaniu (tak, użyła tego słowa). Uważam, że aktorki nie
powinny tak się szmacić za parę złotych. Zabiegi upiększające to nie powód do dumy, a
jeszcze dawać je sobie robić przed kamerą? Żenada.

boolion

/Niech sobie robi co chce, to piękna kobieta i oby jak najdłużej cieszyła oko widza, albowiem mało jest tak ładnych aktorek w polskim kinie.

Holly85

Zgadzam się, że jest ładna. Ale czy musi opowiadać o swojej sztuczności w telewizji? To takie uwłaczające dla aktorów...

boolion

przynajmniej ma na tyle dystansu do siebie, żeby się do tego przyznać, a nie tak jak większość celebrytek wciskać zakompleksionym kobietom kit, że ich naciągnięte gęby to wyniki diety i genów.

Magrat

Ta, dystansu. To niech jeszcze pokaże jak wali kupę z tym swoim dystansem. Szanujący się aktorzy takich rzeczy nie robią, bo to nieprofesjonalne! Dystans nie ma tu nic do rzeczy, raczej błysnęła głupotą i próżnością.

boolion

nie wiem co bycie aktorką serialową ma wspólnego z pokazywaniem zabiegu botoksu w programie telewizyjnym. chciała, to pokazała, w niczym to jej nie uwłacza, bo zresztą jest to taki okrutny zawód, że żeby pozostać w obiegu trzeba wyglądać. rozumiem, że te udające, że żadnych zabiegów nie miały są bardziej godne szacunku...?

boolion

A co cię to obchodzi.Widzę że lubisz włazić komus do łóżka.Zajmij się sobą

maciekb80

Że co?

boolion

No tak przepraszam zapomniałem dodać-ŻE JAJCO