Katherine Kelly Lang

Katherine Kelly Wegeman

6,5
201 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katherine Kelly Lang

Aż ciężko w to uwierzyć, ta kobieta naprawdę jest rewelacyjnie zakonserwowana! Od początku Mody
Na Sukces praktycznie nic się nie zmieniła, na samym początku serialu wyglądała tak samo jak
teraz, zmarszczka w zmarszczkę, nowych nie przybyło, starych nie ubyło, tylko fryzura opadła, bo
moda się zmieniła. Chciałabym starzeć się jak ona.

AgnesOtter

Tutaj już tak ładnie nie wygląda ;):

http://www.contactmusic.com/pics/ln/20130616/170613_daytime_emmy_awards_after_pa rty/katherine-kelly-lang-the-40th-annual-daytime_3723060.jpg

Mumin87

piękna kobieta, uwielbiam ją za urodę.

Mumin87

Co nie zmienia faktu,że geny dobre i widać różnice ale i tak na korzyśc!!!

AgnesOtter

@angesotter, a słyszałaś może o makijażach maskujących, botoksie i innych wynalazkach, do których gwiazdy się oczywiście nie przyznają?

AgnesOtter

tak jasne nie zmieniła się nadal wygląda jak nastolatka przestań,jasne że się zmieniła ma teraz grubo po 50 tce,gdzie oglądała odcinki mody na youtube z 1987r to widać jaka młoda,a teraz dojrzała kobieta,niestety jest ogromna różnica.

AgnesOtter

Zgadzam się. Wygląda super. Raz na kilka lat oglądałam po jednym odcinku BB tylko po to, żeby rzucić okiem jak wygląda i zawsze byłam pod wrażeniem. Widzę ładną twarz i co najważniejsze ten sam nos, te same oczy, te same usta. Nie to co ostrzyknięta Tylor.

użytkownik usunięty
AgnesOtter

Chyba żartujesz z tym,że nie zmieniła się od początku serialu. Ostatnio widziałam ją na youtube i można zobaczyć dużą różnicę. Widać,że jest grubo po 50-tce. Także można u niej dostrzec na twarzy zmarszczki i ogólne postarzenie się. Ciężko,aby wiecznie wyglądała jak nastolatka. Natury nie oszukasz,niestety.

To prawda , zmieniła się, postarzała się używa wypełniaczy, ale wszystko z umiarem , dzięki czemu wygląda ładnie, mimo 57 lat wygląda naprawdę dobrze.

AgnesOtter

Co jak co ale kobitka piękna. Zakonserwowana :)

użytkownik usunięty
DannielNemesis

Przypuszczam,że mogła skorzystać z "dobrodziejstwa" operacji plastycznej lub botoksu albo jeszcze czegoś innego,ale i tak lepiej wygląda niż jej koleżanka z planu tasiemca Hunter Tylo,która prywatnie jest od niej młodsza o rok.