Moda na sukces nie była by taka ciekawa gdyby nie było w niej tak pięknej kobiety.Dużo wniosła w ten serial nie było by tyle romansów intryg ii w ogólee spoko babka.Katherine górąą
Moda na sukces bez Brooke byłaby może i nudniejsza, ale też nie denerwowałbym się na widok gęby tej znienawidzonej przeze mnie postaci :-) W Modzie występują od początku cztery osoby, z których Brooke jest najbardziej wkurzająca :/ a pozostałe trzy z tej czwórki są spoko (Ridge jakoś ujdzie).
A ja Ridgea i Stephanie nie cierpię, restza jest git, tylko Eryk mnie czasem wkurza jak bierze ich stronę
Katherine Kelly Lang w Modzie na Sukces , nie jest w ogóle potrzebna;P
Nie rozumię,jak mozna być zona...ojca oraz dwóch jego synów;P ??
Przeciez to jest nie moralne :P A poza tym nie jest w ogóle ładna < bleh>
Ogólnie nie oglądam babskich seriali, ale "Modę na sukces" oglądałem i to właśnie ze względu na Brooke Logan i Caroline (zdaje się, że tą później uśmiercili). Do dzisiaj nie wiem która mi się bardziej podoba. Ach..., te blondynki. Oczywiście, obecnie zapewnie już nie wyglądają tak jak w pierwszych latach emisji serialu.
ja tam brooke polubilam z czasem... kobieta bierze z zycia to co chce i to dostaje.... nie lubię za to ridga bo swinia wykozystal słabosc kobiety która mu zaufała:-) ale na szczescie pal licho jego plany:D Dziewczyny...