Katherine Kelly Lang

Katherine Kelly Wegeman

6,5
200 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katherine Kelly Lang

Moda na sukces nie była by taka ciekawa gdyby nie było w niej tak pięknej kobiety.Dużo wniosła w ten serial nie było by tyle romansów intryg ii w ogólee spoko babka.Katherine górąą

kikacarola

Moda na sukces bez Brooke byłaby może i nudniejsza, ale też nie denerwowałbym się na widok gęby tej znienawidzonej przeze mnie postaci :-) W Modzie występują od początku cztery osoby, z których Brooke jest najbardziej wkurzająca :/ a pozostałe trzy z tej czwórki są spoko (Ridge jakoś ujdzie).

użytkownik usunięty
____10

A ja Ridgea i Stephanie nie cierpię, restza jest git, tylko Eryk mnie czasem wkurza jak bierze ich stronę

kikacarola

Katherine Kelly Lang w Modzie na Sukces , nie jest w ogóle potrzebna;P
Nie rozumię,jak mozna być zona...ojca oraz dwóch jego synów;P ??
Przeciez to jest nie moralne :P A poza tym nie jest w ogóle ładna < bleh>

użytkownik usunięty
Dark_Lady_2

Jakby co to Ridge nie jest synem Eryka, więc nie jest aż tak źle

Dark_Lady_2

Ogólnie nie oglądam babskich seriali, ale "Modę na sukces" oglądałem i to właśnie ze względu na Brooke Logan i Caroline (zdaje się, że tą później uśmiercili). Do dzisiaj nie wiem która mi się bardziej podoba. Ach..., te blondynki. Oczywiście, obecnie zapewnie już nie wyglądają tak jak w pierwszych latach emisji serialu.

kikacarola

Ma koślawą twarz. Wolę Taylor i jej żabie usta :P

____10

ja tam brooke polubilam z czasem... kobieta bierze z zycia to co chce i to dostaje.... nie lubię za to ridga bo swinia wykozystal słabosc kobiety która mu zaufała:-) ale na szczescie pal licho jego plany:D Dziewczyny...

Emiru18

bierze to co chce?może i tak, ale jakim kosztem. ona po prostu z każdym i to po kilka razy!masakra!