Katherine Kelly Lang

Katherine Kelly Wegeman

6,5
201 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katherine Kelly Lang

Dla milionów telewidzów na całym świecie Katherine to nikt inny jak Brooke Logan Forrester z "Mody na sukces".Przyznam,że lubię ja w tej roli.Dobrze gra,a przy tym jest piękna kobietą na którą patrzy się z przyjemnością.

Martin_Eden

Jeśli chodzi o grę - nie wypowiadam się, a to tylko dlatego, że w zasadzie nie znam Jej z żadnego innego filmu, jak z 'Mody na sukces' a i tą oglądam od oooooooooooooookazji do oooooooooooooooooooooookazji (średnio jeden odcinek rocznie ;) ). Zgadzam się jednak w pełni, że to piękna kobieta, którą można by oglądać godzinami. :) Szkoda tylko, że w to zdjęcie w serwisie nie przystaje do prawdziwej urody [gdyby ktoś dał zdjęcie takiej Katherine, jak w 'Modzie...' to by było coś, a to - moim zdaniem zUUUpełnie nie oddaje jej urody i piękna] :D:D:D:D:D

cOOba

Brooke Logan, oprócz Amber i C.J to jedyna z moich ulubionych postaci w "Modzie..". Zgodzę się, z Tobą Sławcio i cOOba, że ma oryginalną urodę. Choć nie przepadam za blondynkami, ją polubiłam. Doskonale rozumiem jej motywy postępowania w serialu - to poprostu nieszczęśliwa kobieta, która za wszelką cenę dąży do szczęścia. mam nadzieję, że kiedyś będzie.