Dla milionów telewidzów na całym świecie Katherine to nikt inny jak Brooke Logan Forrester z "Mody na sukces".Przyznam,że lubię ja w tej roli.Dobrze gra,a przy tym jest piękna kobietą na którą patrzy się z przyjemnością.
Jeśli chodzi o grę - nie wypowiadam się, a to tylko dlatego, że w zasadzie nie znam Jej z żadnego innego filmu, jak z 'Mody na sukces' a i tą oglądam od oooooooooooooookazji do oooooooooooooooooooooookazji (średnio jeden odcinek rocznie ;) ). Zgadzam się jednak w pełni, że to piękna kobieta, którą można by oglądać godzinami. :) Szkoda tylko, że w to zdjęcie w serwisie nie przystaje do prawdziwej urody [gdyby ktoś dał zdjęcie takiej Katherine, jak w 'Modzie...' to by było coś, a to - moim zdaniem zUUUpełnie nie oddaje jej urody i piękna] :D:D:D:D:D
Brooke Logan, oprócz Amber i C.J to jedyna z moich ulubionych postaci w "Modzie..". Zgodzę się, z Tobą Sławcio i cOOba, że ma oryginalną urodę. Choć nie przepadam za blondynkami, ją polubiłam. Doskonale rozumiem jej motywy postępowania w serialu - to poprostu nieszczęśliwa kobieta, która za wszelką cenę dąży do szczęścia. mam nadzieję, że kiedyś będzie.