Kevin Gage

Kevin Gaede

7,3
1 561 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kevin Gage

Jak ktoś oglądał "Gorączkę" Manna musiał zauważyć pewne podobieństwo pomiędzy graną przez niego postacią, a Lynchem z gry "Kane and Lynch"!
Trwają prace nad filmem pod tym samym tytułem, a rolę Kane'a dostał już Bruce Willis, więc czemu by nie zaproponować kreacji Kevinowi?
Waingro i Lynch są podobni jak dwie krople wody :)
http://img356.imageshack.us/img356/237/waingrolynchiw6.jpg

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Pawlik

Moim zdaniem (aktorsko) do roli świra takiego jakim jest Lynch najlepiej pasował by Tarantino (Od zmierzchu do świtu)

użytkownik usunięty
Pawlik

na nim się wzorowali twórcy gierki :] Bruce Willis, hmmm, ona raczej gra tych bohaterów

użytkownik usunięty
Pawlik

Dzisiaj obejrzałem Gorączkę po raz drugi i właśnie na to wpadłem! Wykapany Lynch! Kevin powinien dostać tą rolę, tylko on, bo wygląda praktycznie identycznie, twórcy gry wzorowali się na jego postaci na 100%. Ale w filmie Kane&Lynch nie zagra, bo rolę dostał Jamie Foxx! Ja pier.dole, jaka żenada!

a niby kogo zagra Jamie Foxx? Bo chyba ani Kane'a ani Lyncha

spectralheaven

Jamie Foxx niech spada. Kevin Gage byłby idealnym Lynchem. gdy zobaczyłem go w "Gorączce" 3 dni temu to momentalnie do głowy wpadło mi jedno słowo - Lynch.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Pawlik

zgadzam sie w 100%

Pawlik

dokładnie tak jak mówisz/piszesz, ale obawiam się, że mają rolę obstawioną przez Jamie Fox'a...
http://www.imdb.com/media/rm2683601408/tt0968747
Przynajmniej na IMDB jest tak napisane, ale może się to zmieni, a i może Fox zagra kogoś inego... ale plakat mówi mi co innego... brakuje kolesia w długich włosach z wyeksponowanym czołem i pump-action-shotgun'em w łapie ;P . Podobna historia jak z Hitman'em, dali Olyphant'a, a ja bym widział w ogóle kogoś innego ;p np. Statham'a. no nic. mam nadzieję, że dojdzie do ekranizacji, i nie będzie to kiszka jak z Max Payne, gdzie Dep. Chief Bravura został zagrany przez Ludacrisa... lol przecież Jim Bravura jest starym dziadkowatym białasem ?! wtf :P

Pawlik

Lynch i tyle,już dawno się w tym połapałem.

użytkownik usunięty
Pawlik

zamiast zaangażować Gage'a do filmu to wzięli jakiegoś murzyna,po prostu żenada :/