Kevin Spacey

Kevin Spacey Fowler

8,8
85 892 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kevin Spacey

Geniusz...

użytkownik usunięty

Geniusz kina. Wybitny aktor, który wspaniale wykreował każdą ze swoich ról. Szczególnie polecam "Życie za życie" - naprawdę warty obejrzenia.

A oglądałeś USUAL SUSPECTS albo TAJEMNICE L.A. ??????
te role są bez porównania lepsze niż gra w "Życie za życie " :P

użytkownik usunięty
Jendrek

a mi tam sie najbardziej podobal w "podaj dalej" i "k-paxie"

Faktycznie, zgadzam się w zupełności, życie za życie jest godnym polecenia przede wszystkim dzięki właśnie grze samego Kevina. Ogólnie filmy z nim są rewelacyjne, jego gra jest prawdziwa :)

użytkownik usunięty
Preity

Och "usual Suspect" (Podejrzani) Kto nei widzial niech żaluje - scisla czolowka najlepszych filmow ! Na zakonczenie szczena mi opadla do ziemi (i tak jest za kazdym razem!)

Geniusz nie. Doskonaly aktor tak. Nieprzecietne srodki wyrazu i umiejetnosc tworzenia klimatu wokol swoich postaci. Swietny
w "Usual Suspects" , "L.A.Confidential", "American Beauty", ale praktycznie kazda jego rola przykuwa uwage.

użytkownik usunięty

Zgadzam się świetny aktor , gra niezwykle naturalnie. Genialnie zagrał w K-Pax, Usual Suspects , American Beauty, Siedem.

użytkownik usunięty

Wg mnie jednak geniusz. Siedem,Podejrzani, Życie za życie, ale przede wszystkim KRONIKI PORTOWE!!!!!!!Cudowny film z genialną obsadą.
jarekmakiela@wp.pl

A ja go lubie przede wszystkim w "Tajemnicach L.A.", chociaż "Usual suspects", "American beauty" i np. "K-Pax" też są super. Ale w Tajemnicach był najlepszy.