Kevin Spacey

Kevin Spacey Fowler

8,8
85 892 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kevin Spacey

Zdarzyło mi się oglądać na żywo Kevina Spacey'a w Londynie w Old Vic'u (gdzie jest dyrektorem artystycznym) na National Anthems (bodajże w maju tego tj 2005 roku). Szczerze mówiąc człowiek grał jakby był stworzony do teatru, po prostu był zaj*. Chociaż w sumie to nie powinienem się dziwić - teatr bardziej go kręci niż hollywood..
Koleś jest naprawdę utalentowany ;)

piotrkrajewski23

Zazdroszczę Ci, że go widziałeś w Old Vicu :) Chyba się wybiorę do Londynu...

Santorina

o,to ty Santorina jakiś tydzień temu przelicytowałaś mnie podczas aukcji,na której chciałam kupić "Swimming with sharks". Ale skoro jesteś fanką Kevinka,to nie mam już do Ciebie żalu:) Zresztą ja i tak kupiłam ten film(jest po prostu genialny). A jak będziesz wybierała się do londynu oglądać Kevina,to daj znać,ja też chętnie się wybiorę:)

malutka_10

W dzisiejszych czasach człowiek potrzebuje dowodów. Ja też mogę powidzieć, że spałem dzisiaj z Audrey Tautou. I co wierzysz mi? Trzeba było zrobić zdjęcie siebie zaraz koło niego.

kojot_7

Po pierwsze,to nawet jeśli faktycznie byś spał z Audrey Tautou to nie jest to żaden powód do dumy:/ A po drugie to jak miał zrobić to zdjęcie skoro Kevin był na scenie?? Wbić się i przerwać przedstawienie tylko po to żeby jakis koleś w Polsce na własne oczy mógł zobaczyć,że ludzie jeszcze mogą chodzić do teatru,bo nie mieści mu się to w głowie?? ;p

malutka_10

> o, to ty Santorina przelicytowałaś mnie podczas aukcji, na której chciałam kupić "Swimming with sharks"

Zgadza się, to ja ;-)))
Cieszę się, że jednak kupiłaś ten film - bardzo trudno go dostać :-(
A nie wiesz może, gdzie kupić "Sposób na Ryszarda"??? Widziałam to raz w jakiejś księgarni internetowej i niestety, kiedy złożyłam zamówienie, to się okazało, że już nie mają tego flmu w magazynie...

A w ogóle, a propos starych filmów Kevina - jakieś pół roku temu w TV, chyba w Dwójce, był "Mecenas Darrow" - straszny staroć :-)))) ale oczywiście obejrzałam :-)

Ale najlepszy Kevin - to jednak Kevin w "Zgadze", jest po prostu rozczulający :-)))))

Santorina

Ja tez się cieszę,że kupiłam ten film ;) Ale masz rację,bardzo trudno go dostać(jak mnie przelicytowałaś to mało nie dostałam histerii,myślałam,że już go nigdzie nie kupię:) )
Niestety nie wiem gdzie można kupic "Sposób na Ryszarda",nawet go nie ma na necie żeby ściągnąć. Ale jeśli gdzieś zobaczę,to zostawię Ci tu wiadomość. Byłabym bardzo wdzięczna gdybyś Ty też tak zrobiła:)
A nawiązując do starych filmów Kevinka to faktycznie,ta rola złodzieja w "Zgadze" była po propstu słodka(no i ta fryzura:) ) Polecam jeszcze do obejrzenia "Pracującą dziewczynę",tam też fajnie zagrał.

malutka_10

> Ale jeśli gdzieś zobaczę, to zostawię Ci tu wiadomość. Byłabym bardzo wdzięczna gdybyś Ty też tak zrobiła :)

OK :-)))

malutka_10

No, a obecnie Swimming with Sharks na Allegro bardzo łatwo upolować, w dodatku tanio ;].. A Sposób na Ryszarda w sumie całkiem łatwo znaleźć, tylko, że trzeba oglądać po angielsku.

Kevin w avatarze.. To mi się podoba :)..

arrival

Dzięki,Twój avatar też jest fajny:) Nie ma to jak Kevinek:) Trzeba przyznać,że jest bardzo fotogeniczny,ale w sumie to nie ma co się dziwić,jak ktoś jest tak przystojny to zawsze ładnie wyjdzie na zdjęciu:)

A co do poszukiwań "Sposobu na Ryszarda" to ja bym chciała ten film na oryginalnym DVD i dlatego trudno mi znaleźć:/ ale skoro mam z tym takie problemy to chyba jednak pokuszę się o ściągnięcie,w sumie to wszystko mi jedno czy po polsku czy po angielsku.

A nawiązując do Twojej wypowiedzi o "Swimming with sharks",to masz rację,obecnie łatwo znaleźć ten film na Allegro,ale trudno go kupić,bo zawse jest dużo chętnych i ktoś może przelicytować w ostatniej chwili,tak jak to miało miejsce w moim przypadku:) Dlatego w sumie to trudno dostać ten film;/

malutka_10

Strasznie chciałabym zobaczyć Kevina na żywo... Zazdroszczę ludziom, którym się to udało :)
A "Looking for Richard" jest nawet na youtube ;)

morven

Wielu aktorów lepiej się prezentuje na żywo niż za ekranem. Wprawdzie żadnej z tych sław nie widziałam w teatrze. Ale czytałam na forum , że zarówno Kevin Spacey jak i Orlando Bloom są świetnymi aktorami teatralnymi.