On w top 100? Jakim cudem, na Boga! To miernota, ludzie obudzcie sie. Tacy aktorzy polscy jak Witold Pyrkosz, Bartosz Opania czy choćby Stefan Móller się nie łapią! A jego rola w American Beauty to nic wielkiego... Mogli obsadzić choćby Eddiego Murphy'ego lub Stallone'a. Brak słów.
idiotą do potęgi nieskończoność!! Nie wiem skąd na ziemi biorą się ludzie, którzy nie mają nawet odrobiny gustu. Zapewne nawet nie widział żadnego filmu z Opanią i Pyrkoszem... ale fakt brak słów.
jesteś nienormalny czy udajesz? zastanów się kogo obrażasz, to jeden z najlepszych aktorów w historii kina, a porównanie go do Stefana Móllera jest kompletnym kretynizmem. eee, a po co ja ci to mówię? wal się na pysk.
Dla mnie rzeczywiście bardziej śmieszne jest to, że tyle ludzi nabrało się na tak kretyńską prowokację :D
Nie myślałam, że tak będzie xD
Przecież to logiczne, że żaden normalny człowiek nie porównywałby Steffena Moller'a [który nawet nie jest Polakiem, co chciałam zauważyć] z Kevinem Spacey.
Łahaha. Nie, nie uważam, że są to aktorzy pokroju Mollera, ale uważam, że takich aktorów nawet nie warto porównywać do Kevina, bo nie dorastają mu nawet do pięt.
Jeżeli uważasz, że żałosna, to trudno, nie mój problem. Ja i tak wiem, że to była prowokacja, bo wyobraź sobie, że ją pisałam.
Łahahaha jak ty załosna jak uważasz opanie za miernote czy nie dorastającego do pięt. łahahaha jaka Ty śmieszna a Twopja "prowokacja" to chyba wyszła jak okazalo sie że jestes załosna
Przepraszam, czy Ty czytasz co ja piszę?
Bo nie widać.
Czy ja napisałam, ze Opania jest miernotą? Nie wydaje mi się. A nie napisałam tak, ponieważ tak nie uważam. Jednak Opania a Spacey to jak piekło a niebo. Po prostu nie tak liga, nie uważasz?
Teraz to ty się kompromitujesz. Skoro napisała że to prowokacja, to chyba znaczy, że tak jest, co? Nie wymądrzaj się, wszystkowiedząca szloro.
Dziecko? Nie kompromituj się do tego?
Kobieto, gdzie jest Bartosz Opania a gdzie Kevin Spacey?
Widziałaś w ogóle kiedykolwiek jakiś film z którymś z nich?
"Zakochani" z Opanią ?
Rzeczywiście to przecież się nie umywa do "American Beauty" ;//
Pomyśl!
I nie nazywaj mnie dzieckiem, dobrze?
Stefan Móller rżondzi! Założę się, że nawet nie słyszałeś jego (kultowej) płyty "E tam Unia", że o takim tytule, jak "Niemiec na Młocinach" nie wspomnę.
Polecam...gdzie tam Kevin Spacey.
Z czego się śmiejesz, bo nie rozumiem?
Kewin Spacja może jest kozakiem, ale Steffen Möller jest komikiem - i proszę Cię pisz jego Imię i Nazwisko POPRAWNIE. :)
Ale to nie ja mam być śmieszny. Posłuchaj sobie Steffena i wyluzuj - to jest twórczość ponad podziałami.