Kevin Spacey

Kevin Spacey Fowler

8,8
85 886 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kevin Spacey

On w top 100? Jakim cudem, na Boga! To miernota, ludzie obudzcie sie. Tacy aktorzy polscy jak Witold Pyrkosz, Bartosz Opania czy choćby Stefan Móller się nie łapią! A jego rola w American Beauty to nic wielkiego... Mogli obsadzić choćby Eddiego Murphy'ego lub Stallone'a. Brak słów.

balckdiamond

Faktycznie brak słów. Ale jednak powiem pare słów. Jesteś idiotą

balckdiamond

idiotą do potęgi nieskończoność!! Nie wiem skąd na ziemi biorą się ludzie, którzy nie mają nawet odrobiny gustu. Zapewne nawet nie widział żadnego filmu z Opanią i Pyrkoszem... ale fakt brak słów.

balckdiamond

potraktujmy wypowiedź tego człowieka jako żart. Spacey jest znakomitym aktorem.

balckdiamond

jesteś nienormalny czy udajesz? zastanów się kogo obrażasz, to jeden z najlepszych aktorów w historii kina, a porównanie go do Stefana Móllera jest kompletnym kretynizmem. eee, a po co ja ci to mówię? wal się na pysk.

Yokichi

HAHHAAHHHAHAHAHAHHAHAHA ile ofiar takiej prostej prowokacji : O

Antonio_Montana

HAHAHA. Śmieszne jest Twoje stwierdzenie o ofiarach

Waszes

Dla mnie rzeczywiście bardziej śmieszne jest to, że tyle ludzi nabrało się na tak kretyńską prowokację :D
Nie myślałam, że tak będzie xD
Przecież to logiczne, że żaden normalny człowiek nie porównywałby Steffena Moller'a [który nawet nie jest Polakiem, co chciałam zauważyć] z Kevinem Spacey.

balckdiamond

czyli uwazasz ze opania i pyrkosz to ktos pokroju mollera. zalosna proba tlumaczenia sie

LaraNotsil

Łahaha. Nie, nie uważam, że są to aktorzy pokroju Mollera, ale uważam, że takich aktorów nawet nie warto porównywać do Kevina, bo nie dorastają mu nawet do pięt.
Jeżeli uważasz, że żałosna, to trudno, nie mój problem. Ja i tak wiem, że to była prowokacja, bo wyobraź sobie, że ją pisałam.

balckdiamond

Łahahaha jak ty załosna jak uważasz opanie za miernote czy nie dorastającego do pięt. łahahaha jaka Ty śmieszna a Twopja "prowokacja" to chyba wyszła jak okazalo sie że jestes załosna

LaraNotsil

Przepraszam, czy Ty czytasz co ja piszę?
Bo nie widać.
Czy ja napisałam, ze Opania jest miernotą? Nie wydaje mi się. A nie napisałam tak, ponieważ tak nie uważam. Jednak Opania a Spacey to jak piekło a niebo. Po prostu nie tak liga, nie uważasz?

balckdiamond

nie ta liga*

balckdiamond

Boże dziecko....... ja już nie będę tego komentować... nie kompromituj się.

LaraNotsil

Teraz to ty się kompromitujesz. Skoro napisała że to prowokacja, to chyba znaczy, że tak jest, co? Nie wymądrzaj się, wszystkowiedząca szloro.

LaraNotsil

Dziecko? Nie kompromituj się do tego?
Kobieto, gdzie jest Bartosz Opania a gdzie Kevin Spacey?
Widziałaś w ogóle kiedykolwiek jakiś film z którymś z nich?
"Zakochani" z Opanią ?
Rzeczywiście to przecież się nie umywa do "American Beauty" ;//
Pomyśl!

I nie nazywaj mnie dzieckiem, dobrze?

balckdiamond

Stefan Móller rżondzi! Założę się, że nawet nie słyszałeś jego (kultowej) płyty "E tam Unia", że o takim tytule, jak "Niemiec na Młocinach" nie wspomnę.

Polecam...gdzie tam Kevin Spacey.

Zygfryd666

Poza tym nie Stefan, a Steffen!

Zygfryd666

Ja tam słyszałam o Stefanie.xD
"E tam Unia" jest sóper!

Zygfryd666

No co Ty?! Nigdy bym na to nie wpadła, serio.

memory

memory...posłuchaj Mirka Jędrowskiego może się trochę odprężysz.

balckdiamond

no cóż... nikogo nie chciałabym tak zjechać żeby porównać go z Bartoszem Obuchowiczem

Mrs_Obi_Wan_Kenobi

ahahaahhaha kevin est kozakiem stefan muler ahaahhaahahahhaahah

lubiepiernik

Z czego się śmiejesz, bo nie rozumiem?

Kewin Spacja może jest kozakiem, ale Steffen Möller jest komikiem - i proszę Cię pisz jego Imię i Nazwisko POPRAWNIE. :)

Zygfryd666

Zygfryd nie próbuj być śmieszny bo Ci to nie wychodzi.

Antonio_Montana

Ale to nie ja mam być śmieszny. Posłuchaj sobie Steffena i wyluzuj - to jest twórczość ponad podziałami.

balckdiamond

CZŁOWIEKU KEVIN SPACEY POWINIEN BYĆ W PIERWSZEJ JEDYNCE :D ;) ZA K-PAX!!!