Bo to laluś bez charakteru, proszę Pani. Szczęśliwie dla Szanownej Pani świat pełen jest honorowych dżentelmenów z zasadami. Pozdrawiam serdecznie.
Szanowny panie, zdaje mi się, że trochę późno pan odpowiedział na mojego posta. Czy mówiąc o honorowym dżentelmenie miał pan na myśli siebie? Pana elokwentny sposób wysławiania się wskazuje na to, że jest pan ułożonym mężczyzną. Jednak ten świat, jak na razie dla mnie został zamknięty. Pozdrawiam serdecznie.
Być może się spóźniłem, proszę Pani, lecz nie mogłem pozostawić bez reakcji tak trafnej i mądrej wypowiedzi prawdziwej Damy. Pozdrawiam serdecznie.
Dziękuję bardzo za te słowa, ale boję się, że pewien dobrze ułożony dżentelmen może by lekko zazdrosny o pańskie słowa o mojej skromnej osobie. Pozdrawiam serdecznie.
Całkiem możliwe, proszę Pani, i byłoby to niebezpodstawne z jegoż strony. Pozdrawiam serdecznie.
Czyżby ten temperamentny dżentelmen Szanowną Panią kontrolował nawet na FilmWebie? Pozdrawiam serdecznie.
Nie musi, praktycznie cały czas mam otwartą stronę, więc nie dziwię się, że zobaczył. Ten dżentelmen nie kontroluje mnie. On po prostu martwi się o mnie. Jest ode mnie starszy, to w sumie nie dziwie się. Pozdrawiam serdecznie.
Rozumiem, proszę Pani. Jak przystało na Damę dystyngowaną, ambitną oraz dojrzałą emocjonalnie szuka Pani wyzwań, których zapewnić z pewnością nie mogą Pani rówieśnicy, co jest całkowicie zrozumiałe i od razu widać to po osobie tak interesującej, jaką jest Szanowna Pani. Pozdrawiam bardzo serdecznie.